Xbox series s e cd takılıyor mu?

Zıncıraklı yılan

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
731
Xbox series s aldığımda herhangi bir şekilde ona cd okuyabilmesi için aparat vs takabiliyor muyuz

Aparat takılmıyor, yani Series S'de CD'li oyun oynamak mümkün değil.

Kötü bir özellik olmuş uygun fiyata bulduğumuz ya da tanıdıklarımızdan aldığımız oyunları oynayamacağız bu konsolda desene

Ps5 Digital e takılıyor mu?
Öyle bir fotoğraf görmüştüm.
Güzel olur neden biliyor musun sonuçta bu konsollar oyunlarda geriye dönük değil mi mesela uygun fiyata xbox one için çıkmış bir oyunun cd sini bulurum alırım takar oynarım güzel olur yani

Güzel olur neden biliyor musun sonuçta bu konsollar oyunlarda geriye dönük değil mi mesela uygun fiyata xbox one için çıkmış bir oyunun cd sini bulurum alırım takar oynarım güzel olur yani
Anlamadım, PlayStation konsolları çok da geriye dönük değil başta.
Eğer Xbox tan bahsediyorsan, zaten bildiğim CD li oyunların dijital halleri var.
Dijital oyunlar daha karlı.

Anlamadım, PlayStation konsolları çok da geriye dönük değil başta.
Eğer Xbox tan bahsediyorsan, zaten bildiğim CD li oyunların dijital halleri var.
Dijital oyunlar daha karlı.
Xbox için diyorum hocam mesela tanıdıktan 3-5 adet xbox one oyunu aldım ben bu oyunları hiçbir şekilde xbox series s de oynayamıyacak mıyım yani mesela aldığım oyunun birisi gta 5 xbox one sürümü

Xbox da game pass ile ilk Xbox oyunlarina kadar oynuyorsun nerdeyse CD ye gerek kalmıyor çok

Xbox için diyorum hocam mesela tanıdıktan 3-5 adet xbox one oyunu aldım ben bu oyunları hiçbir şekilde xbox series s de oynayamıyacak mıyım yani mesela aldığım oyunun birisi gta 5 xbox one sürümü
Heee, @isikt11 dediğine göre oynanmıyor.
Bence ya ani olarak saklayın o oyunları ya da karlı olduğunuz bir fiyata satın.
Üzüldüm.

Heee, @isikt11 dediğine göre oynanmıyor.
Bence ya ani olarak saklayın o oyunları ya da karlı olduğunuz bir fiyata satın.
Üzüldüm.
Gerçekten kötü bir durum ne vardı bütçe dostu da olsa series s e de cd okuyucu koysalardı

Geri