- Reaksiyon skoru
- 731
Xbox series s aldığımda herhangi bir şekilde ona cd okuyabilmesi için aparat vs takabiliyor muyuz
Kötü bir özellik olmuş uygun fiyata bulduğumuz ya da tanıdıklarımızdan aldığımız oyunları oynayamacağız bu konsolda deseneAparat takılmıyor, yani Series S'de CD'li oyun oynamak mümkün değil.
Ps5 Digital e takılıyor mu?Aparat takılmıyor, yani Series S'de CD'li oyun oynamak mümkün değil.
Olmuyor diye biliyorum. Bu videoda da adam deniyor ve çalışmıyor.Ps5 Digital e takılıyor mu?
Öyle bir fotoğraf görmüştüm.
Güzel olur neden biliyor musun sonuçta bu konsollar oyunlarda geriye dönük değil mi mesela uygun fiyata xbox one için çıkmış bir oyunun cd sini bulurum alırım takar oynarım güzel olur yaniPs5 Digital e takılıyor mu?
Öyle bir fotoğraf görmüştüm.
Anlamadım, PlayStation konsolları çok da geriye dönük değil başta.Güzel olur neden biliyor musun sonuçta bu konsollar oyunlarda geriye dönük değil mi mesela uygun fiyata xbox one için çıkmış bir oyunun cd sini bulurum alırım takar oynarım güzel olur yani
Xbox için diyorum hocam mesela tanıdıktan 3-5 adet xbox one oyunu aldım ben bu oyunları hiçbir şekilde xbox series s de oynayamıyacak mıyım yani mesela aldığım oyunun birisi gta 5 xbox one sürümüAnlamadım, PlayStation konsolları çok da geriye dönük değil başta.
Eğer Xbox tan bahsediyorsan, zaten bildiğim CD li oyunların dijital halleri var.
Dijital oyunlar daha karlı.
Heee, @isikt11 dediğine göre oynanmıyor.Xbox için diyorum hocam mesela tanıdıktan 3-5 adet xbox one oyunu aldım ben bu oyunları hiçbir şekilde xbox series s de oynayamıyacak mıyım yani mesela aldığım oyunun birisi gta 5 xbox one sürümü
Küçücük konsol, ama keske fazladan olan cd aparatlarini destekleseydi.Gerçekten kötü bir durum ne vardı bütçe dostu da olsa series s e de cd okuyucu koysalardı