Neler Yeni

Xbox Series S ile İlgili Yardım Lütfen

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
Uzun süreli kullanım detaylarını benle paylaşabilecek Xbox Series S kullanıcısı var mı? Xbox Series S'in iyi ve kötü yanları nelerdir objektif bir şekilde paylaşabilir misiniz?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,592
İsim
Oğuz Oğuz
1 ay kadar kullandım. Öncelikle çok kompakt bir cihaz. Ek olarak tam bir f/p konsolu. Yani ben 3k'ya almıştım ama o zaman hazır sistemler çok pahalıydı ama şimdi 5k falan. Gamepass alırsan istediğin oyunu oynuyorsun.
Aslında kötü bir yanı yok cihazın biraz tercihe bağlı durumu var.
Eğer sadece pc'de olan oyunları oynuyorsan alma. Valo,cs,ets,lol gibi.
Eğer xbox kullanan arkadaşın yoksa yine sıkılırsın. (Cross-play destekleyen oyunlar var ama çok değil)
Playstation gibi hikayeli oyunlar var ama çok değil.
Yani gow veya tlou gibi oyunlar yok ama yine güzel oyunlar var.
Yani bence tam bir multimedya cihazı. Çoğunlukla online oyunlar oynayan biri isen alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almadan önce oyunlarına bak eğer hoşuna gittiyse alabilirisin.

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay kadar kullandım. Öncelikle çok kompakt bir cihaz. Ek olarak tam bir f/p konsolu. Yani ben 3k'ya almıştım ama o zaman hazır sistemler çok pahalıydı ama şimdi 5k falan. Gamepass alırsan istediğin oyunu oynuyorsun.
Aslında kötü bir yanı yok cihazın biraz tercihe bağlı durumu var.
Eğer sadece pc'de olan oyunları oynuyorsan alma. Valo,cs,ets,lol gibi.
Eğer xbox kullanan arkadaşın yoksa yine sıkılırsın. (Cross-play destekleyen oyunlar var ama çok değil)
Playstation gibi hikayeli oyunlar var ama çok değil.
Yani gow veya tlou gibi oyunlar yok ama yine güzel oyunlar var.
Yani bence tam bir multimedya cihazı. Çoğunlukla online oyunlar oynayan biri isen alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almadan önce oyunlarına bak eğer hoşuna gittiyse alabilirisin.
Mesela ben şimdi bilgisayarı olan bi arkadaşımla game pass alıp hangi oyunları oynayabilirim? Sağol bu arada gerçekten.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,592
İsim
Oğuz Oğuz

fpnlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
4-5 aydır kullanıyorum. Bilgisayar almak istedim ama istediğim oyunları oynatacak pc'lere param yetmediği için bunu aldım. Hali hazırda valoda aşağı yukarı 100 fps veren bi pc'm var o yüzden pek bi eksikliğim olmuyor. Cihaza gelirsek Forza Horizon 5 oynuyorum 2K 60FPS'de ve Twitch üzerinden gayet güzel kasmadan yayın da açabiliyorum oynadığım her oyunu bkz. The Witcher 3 Wild Hunt, Forza Horizon 5, Rocket League gibi oyunlar. Şu aralar FPS oyunlara başlicam apex ya da cod serisi düşünüyorum. Cihaz bence çok güzel fiyatına göre ve çok ergonomik arkadaşlarımın evinde toplanıp fifa falan atıyoruz çok sarıyor taşıması çok kolay minnacık bişey zaten benim bir karışımdan azcık daha büyük öyle söyliyim. Kol fiyatları pahalı evet ama sahibinden de 9. nesil kollar var arkadaşım param güvende diye bi sistemle 600 küsüre aldı. Orjinal kol benimkiyle aynı benim cihaza da taktık çalıştı gayet normal bi şekilde.
Bence gayet alınabilir bi cihaz playstation tarafında olup burda olmayan oyunlar var ama çokda umrumda değil ben gayet memnunum. Gamepass gibi bir gerçek de var aylık 30-40 lira verip dünya kadar oyun oynayabiliyorsun. Arada çok güzel indirimler de geliyor ben mesela 38 liraya witcherın tüm dlc'lerinin olduğu paketi aldım cayır cayır Witcher yayını açıyorum.
Çok keyifli bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berlantumut
1 senedir kullanıyorum gayet sessiz çalışıyor ve 2k,1080p de iyi bir performans veriyor game pass sistemi sayesinde de oyuna ucuz bir şekilde ulaşma imkanı veren bir cihaz rahatça taşınabilir ve ek olarak rahat bir kontrolcüsü var oyuna ulaşmanın en ucuz yolu bu cihaz

Top Bottom