Xbox Series S mi PC mi?

Ryatres

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar. Ben Xbox Series S Almayı düşündüm. Ama PC de almak istiyorum kararsızım hangisini almalıyım?

Merhabalar. Ben Xbox Series S Almayı düşündüm. Ama PC de almak istiyorum kararsızım hangisini almalıyım?
Series S fiyatına piyasada bir sistem yok, olsa onunla kıyaslarım ama 6K ya düzgün oyun oynatan sistem yok 😀

Yok PC alacaksan 12K civarında toplarım dersen git PC al Series S in yaptığı her şeyi ve daha fazlasını yaparsın.

Series S fiyatına piyasada bir sistem yok, olsa onunla kıyaslarım ama 6K ya düzgün oyun oynatan sistem yok 😀

Yok PC alacaksan 12K civarında toplarım dersen git PC al Series S in yaptığı her şeyi ve daha fazlasını yaparsın.
sağol yardım için:)
Ama evde arkadaşın kardeşin abin falan varsa xboxda eğlenceli olabilir beraber oynamak için güzel vakit geçirilir
kol alırım abimle it takes two oynarım :) teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe sıkıntın varsa Xbox yoksa tabii ki PC
Aslında tam arasında Şu an Xbox alabilirim biraz ekleyip pc de alabilirim :)

Oyun kültürüne bağlı biraz ben yıllarca pc de oyun oynadım klavye mouse sa alışkınım yani profesyonel olarak fps oyunlarıda oynadım. 3 ay kadar Xbox series s denedim ama kendini hep kısıtlı hissediyorsun pc kadar özgür değilsin. Ayrıca pc de oyun oynayan arkadaşın çoksa yine sıkıntı çekersin bence üstüne biraz daha ekle pc al.

Geri