Neler Yeni

Xbox Series S mi PS4 Pro mu?

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
Amaç PC oyunlarını oynamak ise Series S.

Elinize zamanında orta düzey bir PC geçtiyse veya şuan orta düzey bir PC sahibiyseniz, PC oyunlarını az çok oynadıysanız ve farklı bir deneyim arıyorsanız PS4 Pro.
PC sahibiyim ama üst düzey oyunları açmıyor. Konsol alma amacım da bu oyunları oynamak zaten.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
1-2 ay sonra konsol alacağım, PC kovalamaktan yoruldum artık. Sizce Xbox Series S mi yoksa PlayStation 4 Pro mu almalıyım?
PS 5 ile karşılaştırabilirsin (Performans anlamında demiyorum, uygunluk anlamında) Ancak PS4 ile Series s ile karşılaşırtırırsan tabi ki Series s derim.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
Pro'nun yeni cuhlarında dibine girmediğin sürece fan sesi rahatsız edicek kadar yok aslında 4k TV'in varsa daha güzel olabilir ama güncellik açısından tabii ki series s.
1080P 165HZ monitör üzerinden kullanacağım.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bazı exlusive oyunlarının hastasıyım PS'in. Ama aynı durum Xboxta yok işte bu yüzden kararsız kaldım. Ama oyunlara o kadar fazla para verebileceğimi de düşünmüyorum.
Para veremezsen konsolun anlamı da kalmaz.

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
B
Bütçen bu fiyatlara yetiyorsa düşünebilirsin.
Yetiyor ama Series S daha cazip geliyor şu anda gamepass yüzünden. Eğer konsolu daha çok beğenirsem ve alışabilirsem muhtemelen Steam hesabımı da satarım. 5kya yakın bir fiyatı vardı en son baktığımda.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yetiyor ama Series S daha cazip geliyor şu anda gamepass yüzünden. Eğer konsolu daha çok beğenirsem ve alışabilirsem muhtemelen Steam hesabımı da satarım. 5kya yakın bir fiyatı vardı en son baktığımda.
Steam hesapları ne kadar 5k gözüksede satış tarafında 500-800 TL arasını bulur çok güvenme derim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
PC sahibiyim ama üst düzey oyunları açmıyor. Konsol alma amacım da bu oyunları oynamak zaten.
Ben şuan oyun oynatabilen bir PC sahibi değilim ama zamanında forza 4 gibi oyunları oynamıştım iyi bilgisayarım varken. Valla Series S alacaktım sonra bir baktım PC den farkı yok, PC ile ne yapıyorsak aynısı neredeyse. Aslında PS3 ümü Xbox alacağım diye sattım ama sanırım yine PS4 veya PS4 Pro alacağım 😀

Ama ucuza PC oyunlarını oynamak İçin Xbox çok iyi ona laf edemem 😅

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
Steam hesapları ne kadar 5k gözüksede satış tarafında 500-800 TL arasını bulur çok güvenme derim.
Birçok AAA ve AA oyun var. Sırf hesap doldurmak için alınmış küçük oyunlar da max 1k eder.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
@mericcerbay ın da dediği gibi oyunları indirim ve kardeşlik ile beraber ucuza getirebiliyoruz aslında ama bi Gamepass değil gibi.
Game passde Forza Horizon 5 bile olacak. Üstelik game pass beraberinde EA Play'i de getiriyor.

Top Bottom