XBOX Series S oyunlarda kaç FPS veriyor ?

Reaksiyon skoru
239
Arkadaşlar genel olarak hikayeli oyunlar, Fifa, Forza, Flight Simulator oynamak istiyorum. Oyunlar ortalama kaç fps veriyor. Ayrıyetten performans modu özelliğini tam bilmiyorum, kalite ne kadar düşüyor ?
Teşekkür ederim.

fifa 60 forza 60 flight sim 30 ama series x de 30 tvde oynamak için önermem monitörde kullanmalık konsol bende vardı özellikle detaylara bakıyorsan tvde bulanık duruyor haberin olsun

Arkadaşlar genel olarak hikayeli oyunlar, Fifa, Forza, Flight Simulator oynamak istiyorum. Oyunlar ortalama kaç fps veriyor. Ayrıyetten performans modu özelliğini tam bilmiyorum, kalite ne kadar düşüyor ?
Teşekkür ederim.
bu kadar fps takıntınız varsa konsol yerine pc almanız lazım üstüne series s alınıyor ise 1 tb olanını almak zorundasın 512 gb a oyun sıgmıyor

Fps takıntım yok 60 fps alması yeterli
60 fps oyun sayısı 2-3 tane geri kalan oyunlar series s e hep 30 fps gelicektir üstüne geliştiriciler series s e oyun geliştirmekte çok zorlanıyorlar ms üretir iken ramini çok az koymuş cihaz yetmiyor örnek vermek gerekir ise baldurs gate 3 için larian özel bir optimize yöntemi geliştirdi sırf series s için düşünün series s yüzünden xbox a oyun gelmedi hatırlatırım

Geri