yani extra bütçe koyup series x almaktansa playstation 5 alırım daha iyiXbox Series S almayı düşünüyorum, üzerine daha fazla koyup X mı alıyım ? Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
kullanmış birisi olarak monitörün 1080 ise series s almalısın işini görür quıck resume olması ssd bulunması artıları. 4 k monitörün varsa series x kesinlikle alınmalı ben 4k monitörde series s kullandım upscale yaparak yine fena değildi ama bi series x değildi tabii ki. xbox çok keyifli cihaz :dXbox Series S almayı düşünüyorum, üzerine daha fazla koyup X mı alıyım ? Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
Bol bol oyun oynayıp uzun süre gitemsini istiyorum.Ne amaçla kullanacağına ve beklentine göre değişir.
Alacağın fiyata bağlı olarak bilgisayar daha mantıklı da olabilir. Ayrıca uzun vadede SS’in geleceği biraz şüpheli.Bol bol oyun oynayıp uzun süre gitemsini istiyorum.
Bütçe ekleyip ps5 almak daha mantıklı olur yada pc.Xbox 2-3 yıla sektörden çekilir zaten oyunları da rezalet çıkıyorBol bol oyun oynayıp uzun süre gitemsini istiyorum.
SERİES S ALINMAZ 512 GB AŞIRI YERSİZ OYUNLARI ABONELİKLERİ ÇOK PAHALI ARKADAŞIN DA ÇEVRENDE XBOX KULLANAN YOKSA SENİ ÜZER YA PS5 DİSKLİ SÜRÜM ALIP DİSK TAKASI VEYA HESAP AL SAT YAPACASIN YADA PC ALIP İLLEGAL OYUN PC GAMEPASS VE EPİC GAMES VS LERİ TAKİP EDİCEKSİNXbox Series S almayı düşünüyorum, üzerine daha fazla koyup X mı alıyım ? Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.