Ben the last of us ile the last of us 2 yi göremedim konsolda varsa fiyatları ne durumda acaba
Çok baktım ama göremedim internettetabii ki de yok. Minik bir araştırmayla internette bulabilirsin. Her şeye konu açmaya gerek yok.
Dostum göremediysen yoktur işte.Çok baktım ama göremedim internette
TamamDostum göremediysen yoktur işte.
İnsanların açtığı konulara karışmayı tahminen ne zaman bırakacaksınız burası bi forum ve soru sormak için kuruldu kimsenin buraya konu açmadan önce araştırma yapma zorunluluğu yoktabii ki de yok. Minik bir araştırmayla internette bulabilirsin. Her şeye konu açmaya gerek yok.
Tlou, uncharted, Gow gibi seriler PS özel oyunlardır. Başka platformda oynanamaz.Ben the last of us ile the last of us 2 yi göremedim konsolda varsa fiyatları ne durumda acaba
Sadece "TLoU 2" yazdığında cevabı görebileceğin bir cevap bu. Gerçekten bunun için konu açılmasını mı savunuyorsun?İnsanların açtığı konulara karışmayı tahminen ne zaman bırakacaksınız burası bi forum ve soru sormak için kuruldu kimsenin buraya konu açmadan önce araştırma yapma zorunluluğu yok
2 salisede googleda çıkan bir sorun ?İnsanların açtığı konulara karışmayı tahminen ne zaman bırakacaksınız burası bi forum ve soru sormak için kuruldu kimsenin buraya konu açmadan önce araştırma yapma zorunluluğu yok
Internette 5-10 saniyede ulasabilecegi bilgiyi buraya yazip cevap bekliyor. Tam bir zaman kaybi ve konu kirliligi. Tabii kendi bilirİnsanların açtığı konulara karışmayı tahminen ne zaman bırakacaksınız burası bi forum ve soru sormak için kuruldu kimsenin buraya konu açmadan önce araştırma yapma zorunluluğu yok