Neler Yeni

Xbox series x mi ps5 mi

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Yani benim öyle bir gelirim yok asgari ücret alıyorum da ps bana pahalıyamı patlar içimdende xbox series x geçiyor zaten sizce hangisni yapmalıyım doğru karar olarak aldımı 5 sene kulanırım
Hocam genel olarak PS5'de oyunlar pahalı, dijitalden ziyade CD'li versiyonu alırsanız eğer ikinci elden temiz CD al-sat takas alternatifiniz olur. İlk zamanlar zorlanacağınız ve heves gidermek konusunda plus üyeliği alır biraz rahatınıza bakarsınız. İlerde bitirmek istediğiniz oyunlar olursa temiz ikinci el CD al-sat takas işine bakarsınız artık. Performans olarak aralarında fark yok. Ama piyasa olarak PlayStation'nun her zaman daha canlıdır ilerde de yine öyle olur diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
Hocam genel olarak PS5'de oyunlar pahalı, dijitalden ziyade CD'li versiyonu alırsanız eğer ikinci elden temiz CD al-sat takas alternatifiniz olur. İlk zamanlar zorlanacağınız ve heves gidermek konusunda plus üyeliği alır biraz rahatınıza bakarsınız. İlerde bitirmek istediğiniz oyunlar olursa temiz ikinci el CD al-sat takas işine bakarsınız artık. Performans olarak aralarında fark yok. Ama piyasa olarak PlayStation'nun her zaman daha canlıdır ilerde de yine öyle olur diye düşünüyorum.
Ben al sat yapmiycam alıp 5 6 sene kulanırım diye düşünüyorum ama ne alıcam bilmiyorum çok kararsızım ps 5 mi yoksa xbox series x mi hangisini alıcam diye düşünüyorum sürekli

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Ben al sat yapmiycam alıp 5 6 sene kulanırım diye düşünüyorum ama ne alıcam bilmiyorum çok kararsızım ps 5 mi yoksa xbox series x mi hangisini alıcam diye düşünüyorum sürekli
Hocam şöyle söyleyeyim ozaman iki tarafında malesef ki oyunları pahalı, iki tarafında üyelik sistemi var, iki tarafında performansı aynı. Artık hangisi size daha güzel, daha sıcak, daha samimi geliyorsa onu alın ozaman, şimdiden hayırlı olsun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
Xbox series x nasıl sizce o içime çok sindi ama çoğunluğu iyi diyor diğer taraf kötü diyor ama araştırdığım zaman grafiği görintüsü fiyatı oyun fiyatları daha iyi sizce ne olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 aylık üyelik alsam daha iyi değilmi zaten 1 oyun fiyatına üyelik alırım onunda üstünde istediğim oyunu oynarım

Son düzenleme:

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Xbox series x nasıl sizce o içime çok sindi ama çoğunluğu iyi diyor diğer taraf kötü diyor ama araştırdığım zaman grafiği görintüsü fiyatı oyun fiyatları daha iyi sizce ne olmalı

12 aylık üyelik alsam daha iyi değilmi zaten 1 oyun fiyatına üyelik alırım onunda üstünde istediğim oyunu oynarım
Mantıklı hocam neden olmasın ama önce olan oyunlara felan bakın öyle karar verin. Benim param olsaydı ben Xbox alırdım muhtemelen, biraz daha hoşuma gidiyor, seviyorum genel olarak :)

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Xbox gamepass alırsan ayni zamanda EA play ve ubisoft oyunlarına da sahip oluyorsun assasins crred gibi
EA play de need for speed serileri
FC24, NBA, battefield sedileri oluyor
Xbox gamepass te zaten birusuru oyun var
Kendi oyunları ve bazı oyunlar ilk ckktigi günde geliyor

asko56

80+ Silver
kesin
Yani benim öyle bir gelirim yok asgari ücret alıyorum da ps bana pahalıyamı patlar içimdende xbox series x geçiyor zaten sizce hangisni yapmalıyım doğru karar olarak aldımı 5 sene kulanırım
dostum xbox da da oyunlar 3000 tl avantajın gamepass ultimate olucak

series x i 2.el kelepir fiyata alacaksın üstünede 12 bin tl yani 4 yeni oyun parası verip 3 yıllık gamepass ultimate alıcaksın tertemiz 3 yılda 100 defa parasını çıkarıyor bak stalker 2 yarin çıkıyor mesela day one geliyor black ops 6 geldi day one indiana jones gelicek çok avantajlı xbox gamepass

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
kesin

dostum xbox da da oyunlar 3000 tl avantajın gamepass ultimate olucak

series x i 2.el kelepir fiyata alacaksın üstünede 12 bin tl yani 4 yeni oyun parası verip 3 yıllık gamepass ultimate alıcaksın tertemiz 3 yılda 100 defa parasını çıkarıyor bak stalker 2 yarin çıkıyor mesela day one geliyor black ops 6 geldi day one indiana jones gelicek çok avantajlı xbox gamepass
O zaman xbox almak daha mantıklı değilmi

Xbox gamepass alırsan ayni zamanda EA play ve ubisoft oyunlarına da sahip oluyorsun assasins crred gibi
EA play de need for speed serileri
FC24, NBA, battefield sedileri oluyor
Xbox gamepass te zaten birusuru oyun var
Kendi oyunları ve bazı oyunlar ilk ckktigi günde geliyor
Xbox düşünücem o zaman

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun

Xbox düşünücem o zaman
Xbox düşün zaten mesela yakın zamanda flight simülatör çıkacak ve Microsoft'un kendi oyunu olduğu için ilk günden oynayabileceksin gamepass kütüphanesi çok geniş

asko56

80+ Silver

Xbox düşünücem o zaman
evet gamepass avantajlı ama gidipte series x e 20 bin tl filan verme 2.el temiz cihazlar uygun fiyata gidiyor zaten bütün paranı gamepass a göm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
evet gamepass avantajlı ama gidipte series x e 20 bin tl filan verme 2.el temiz cihazlar uygun fiyata gidiyor zaten bütün paranı gamepass a göm.
Peki sizdemi xbox kulanıyırsunuz tavsiyeniz nedir öneriniz bazı ps oyunları xbox da varmı

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Kağan UĞURLU
Elinde pc varsa ps, pc yoksa net xbox gamepass ile beraber

asko56

80+ Silver
Peki sizdemi xbox kulanıyırsunuz tavsiyeniz nedir öneriniz bazı ps oyunları xbox da varmı
ben 2010 dn belli xbox kullanıyorum şuan ise series s kulalnıyorum ama benim 4070 li pc mde var pc de çok fazla hileci oldugu için sadece call of duty yada sevdigim oyunları xbox dan diger oyunları ise pc de oynuyorum xbox bundan 3 ay önce hiç avantajlı degildi ama call of duty nin gamepass a day one gelmesi üstüne stalker 2 nin day one gelmesi üstüne indiana jones day one gelicek çok avantajlı konuma düştü cihaz ilk defa cihaz alıcak için kesinlikle series x in 2.el alıp geri kalan tüm parayı gamepass a gömüp uzun süreli pass almak olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,053
Üyeler
160,934
Son üye
Lastro
Top Bottom