XBOX Series X mi RTX 3050 mi?

Reaksiyon skoru
81
Öncelikle selamlar. Elimde DA V3.5 sistemi bulunmakta. Şu anda önümde iki seçenek var; Ya RX 570 ARMOR ekran kartını satıp RTX 3050 satın alıp sistem kurmak ya da PC'yi komple satıp direk XBOX SERİES X satın almak. Sizce hangisi daha mantıklı?(NOT: Eğer XBOX alırsam 2.el alacağım.)

PC daha mantıklı bence.

Bende 6600XT/3060 ve SX arasında gidip gidip geliyorum ama her seferinde PC nin çok çok daha ucuza hatta bedavaya oyun avantajı daha ağır basıyor.

Rtx 3050 fiyatları uygun değil. 6600 yada XT bakin.

Öncelikle selamlar. Elimde DA V3.5 sistemi bulunmakta. Şu anda önümde iki seçenek var; Ya RX 570 ARMOR ekran kartını satıp RTX 3050 satın alıp sistem kurmak ya da PC'yi komple satıp direk XBOX SERİES X satın almak. Sizce hangisi daha mantıklı?(NOT: Eğer XBOX alırsam 2.el alacağım.)
pc daha mantıklı

Hocam Gamepass ile oyun ihtiyacı mı gideririm diye düünüyorum.
Gamepass oyun konusunda çok kısıtlı. Kaliteli oyunlar için paşa paşa para ödemek zorundasın. Misal FC6, Valhalla, RE village yada çıkmasına çok az kalan Dying light 2 ve Elden ring gibi oyunların hangisini game pass de oynayabileceksin? hiç birini.

Bence sx çünkü 4k bile oynatabiliyor. Ha çok valo, csgo, ets2 oyunlar oynayan ve arkadaş kitlesi pc olan biri isen hiç bulaşma Xbox’a. Ben series s aldım hiç arkadaşım olmadığı için satıp pc den devam ettim.

Gamepass oyun konusunda çok kısıtlı.
Hiçte bi kere. Game Pass'de bir sürü adam gibi oyun var -neye dayanarak çok kısıtlı diyorsun. Game Pass o kadar iyi bir sistem ki 25 milyonu aşkın üyesi var.

Soruya cevabım: Ben her zaman konsola karşın PC'den yana olmuşumdur. Çünkü daha işlevsel.

Arkadaşlar Xbox series x yerine ps5 alınır mı peki?
Bence Microsoft'un gücüne ve son adımına bakılırsa Xbox daha mantıklı artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri