5'de kaldırıldı diyorum. 4'de var.Ben ps4 pro kullanıyorum halla var.
pardon dediğini yanlış anlamışım5'de kaldırıldı diyorum farkındaysan. 4'de var.
Sorun değilpardon dediğini yanlış anlamışım
teşekkürlerSorun değil
Ya ben böyle bir konu açtım zatenEvet, haber sonunda geldi. Mart ayında yapılacak güncelleme ile Chromium desteği gelecek. Bunun sayesinde, yeni nesil konsolunuz üzerinden GeForce Now, Stadia, Discord ve benzeri uygulamaları kullanabileceksiniz.
Steam'deki oyunlarınızı GeForce Now üzerinden oynayabileceksiniz.
Konuyu görmedim. Açarken hit kasma gibi bir amacım yoktu.Ya ben böyle bir konu açtım zaten
Xbox Series S/X Geforce Now Desteği
Artık Xbox ta Geforce Now ve Google Stadia Kullanabileceğiz Yani PC oluyor Xbox Video : GÜNCELLEME BİLGİLERİ: https://news.xbox.com/en-us/2021/03/09/march-xbox-update-details/ HABER: https://wccftech.com/xbox-browser-geforce-now-stadia-march-firmware-update/forum.donanimarsivi.com
Steam oyunları derken, CS falan da dahil mi?Evet, haber sonunda geldi. Mart ayında yapılacak güncelleme ile Chromium desteği gelecek. Bunun sayesinde, yeni nesil konsolunuz üzerinden GeForce Now, Stadia, Discord ve benzeri uygulamaları kullanabileceksiniz.
Steam'deki oyunlarınızı GeForce Now üzerinden oynayabileceksiniz.
GeForce Now'da var, yani evet. Alpha aşamasında.Steam oyunları derken, CS falan da dahil mi?
Ps5 te tarayıcı var diye biliyorum.Game Pass gibi bir sistem lazım oraya. Ayrıca tarayıcı da lazım, onu bunu geçtim PS5'de en basitinden tarayıcı yok.
Ps5 te tarayıcı var diye biliyorum.
Yanlış biliyormuşum.Sony, PlayStation 5’in İnternet Tarayıcısı ve Çözünürlük Desteğine Dair Açıklamalarda Bulundu | Paratic
Sony, PlayStation 5’e dair kullanıcıları bilgilendirecek yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor.paratic.comPlayStation 5'te Web Tarayıcısı Desteği Yer Almayacak
Sony Interactive Entertainment Başkan Yardımcısı Hideaki Nishino, PlayStation 5'te internet tarayıcısının yer almayacağını açıkladı.www.webtekno.comPlayStation 5'te Herkesi Şaşırtıcı Eksiğin Nedenini Belli Oldu
PS3 ve PS4'te olmasına rağmen PlayStation 5'te neden bir web tarayıcısı bulunmuyor? Sony, PlayStation 5 web tarayıcısının neden iptal edildiğini işte böyle açıkladı.www.chip.com.trSony, PS5'in Web Tarayıcısı Ve 1440p Desteğini Kaldırıyor
PS5'in VR uyumluluğu da biraz eksik hissettiriyor, ücretsiz kamera adaptörü ve oyunlar yalnızca PS4 geriye dönük uyumlu modda çalışabilir.hypasos.com