Neler Yeni

Xbox series x ve series s'in Fiyatı Düştü

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Kesinlikle doğru söylüyorsun. O fiyata anca APU toplanıyor ve 1080p 60fps sabit oyun bile zor. Tabii güncel oyunlarda
Ayrıca bir de gamepass olayı var.500 TL'ye 3 yıllık gamepass üyeliği vardı galiba.Pc de 500 TL'ye kaç tane oyun alabilirsin ki.Bu oyunların kaçı gamepass kalitesinde olur.O yüzden gamepasste oldukça uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://forum.donanimarsivi.com/konu/konsollarin-vergisi-duesmues.237713/ :D !?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
Ayrıca bir de gamepass olayı var.500 TL'ye 3 yıllık gamepass üyeliği vardı galiba.PC de 500 TL'ye kaç tane oyun alabilirsin ki.Bu oyunların kaçı gamepass kalitesinde olur.O yüzden gamepasste oldukça uygun
Gamepasste verilen oyunların çoğu hoşuma gitmese de bazı oyunları çok iyi örnek control verildi konsola

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Benim kaç gün önceden konsolların fiyatında gözle görülür bir düşüş olacağını söylediğimi biliyor musunuz ? Ayrıca çalma falan derken ? Ben sizin bu konuda herhangi bir şeyinizi görmedim bile.Yani bu konu zaten oldukça yaygın bir konu siz konuyu açtınız diye sizin haberiniz falan olmuyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Taklitler aslını yüceltir canını sıkma, çalındıkça biz yükseleceğiz.
Ne saçmaladığınızı sorabilir miyim ?

Taklitler aslını yüceltir canını sıkma, çalındıkça biz yükseleceğiz.
Benim kaç gün önceden konsolların fiyatında gözle görülür bir düşüş olacağını söylediğimi biliyor musunuz ? Ayrıca çalma falan derken ? Ben sizin bu konuda herhangi bir şeyinizi görmedim bile.Yani bu konu zaten oldukça yaygın bir konu siz konuyu açtınız diye sizin haberiniz falan olmuyor

samet4747

80+ Platinum

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
güzel ps 5 digital geldiğinde 5k olursa mükemmel olur yada 4800 tl falan

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

samet4747

80+ Platinum
Sen çaldıysan sana söylüyorum

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar 2 Konsolunda fiyatı düştü.Xbox series x: 7000 TL xbox series s: 4700 TL civarında şuan.Vergi indirimi fiyatlara yansımaz falan diyen arkadaşlar vardı.Ne düşünüyorsunuz ?
Fiyatlar düşsün bir tane de ben alacağım sana diyordu bir arkadaş SS'i silmesem iyiydi.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Sen çaldıysan sana söylüyorum
Ya hocam ne çalması ne saçmalıyorsunuz siz ya ? Haberin çalınması diye bir şey olur mu ? Arkadaş yıllar evvel olmuş bir olayı hortlatmış gibi konuşuyor.***** saçma çaldı maldı deyip benim asabımı bozmayın.Haberini bile görmedim ben.Ayrıca herkes istediği konuda istediği şeyi yazabilir kimse de karışamaz.

Fiyatlar düşsün bir tane de ben alacağım sana diyordu bir arkadaş SS'i silmesem iyiydi.
Almadığına eminim o arkadaşın

samet4747

80+ Platinum
Ya hocam ne çalması ne saçmalıyorsunuz siz ya ? Haberin çalınması diye bir şey olur mu ? Arkadaş yıllar evvel olmuş bir olayı hortlatmış gibi konuşuyor.***** saçma çaldı maldı deyip benim asabımı bozmayın.Haberini bile görmedim ben.Ayrıca herkes istediği konuda istediği şeyi yazabilir kimse de karışamaz.

Almadığına eminim o arkadaşın
olayın öncesini bilemem dostum

Top Bottom