Xbox series x vs xbox series s

Şuan 750Ti ile oyun oynanabildiği düşünülürse iki konsol da kısa vadede çöp olmaz zaten, bir şekilde 7 sene oyun çıkaracaklar.
250 Euro ya xbox series s aldığımızı düşünsek amd R5 5600g parasına sadece konsol alıyoruz ve 1080p 30fps oyun deneyimi veriyor bence konsollar fiyatlarına göre çok iyiler zengin adamın onla işi olmaz o ayrı.

Çok fazla yazı okudum hepsi de 4k monitörün yada televizyonun yoksa s al geç diyorlar.Mesela bu mönitörü alsam yine de s ile x arasında hiçbir fark olmaz mı ? Yorumlarını bekliyorum
Sorun 4k monitörün olup olmaması değil bence. Senin bütçen hangisine yetiyor o daha çok bence. X daha iyi performans alırsın. S alırsan performans almazsın demiyorum ama bazı oyunları en az 30-60 fps lerde oynarsın. Tabi sadece belirli oyunlarda bu. Ama sonradan halledilir o optimize edilerek büyük ihtimalle diye düşünüyorum. 120fps veren oyunlarda var. Tamamen bütçeye bağlı bence. 4k felan yalan dolan bana göre aradaki performans daha önemli.

3060 dan çok daha güçlü ama 1440p 60fps 2160p 30fps Grafik ile verecek bir üründür. 3080 e yakın gücü var 120fps da AAa oyunlar için çok itopik bir değer. Xbox series x i alan 4k oynayacaksa zaten grafikleri full e alır 30fps çatır çatır oynar. 60fps takıntısı varsa 4k ya alması saçma olur. Eninde sonunda 1080p 60fps piyasa hakimi olacak. 300tl lik mi stick ile GeForce now ve xcloud kullanmak en kullanışlısı. Oyun cihazı 2 parmak boyutunda.

rtx 3080 şu anda 28 tflops. Yani şu anda hiçbir konsol rtx 3080’in gücüne ulaşılamaz. Series x rtx 3060’dan yüzde 2 daha güçsüz.

rtx 3080 şu anda 28 tflops. Yani şu anda hiçbir konsol rtx 3080’in gücüne ulaşılamaz. Series x rtx 3060’dan yüzde 2 daha güçsüz.
Kağıt üstünde aksini iddia etmedim. 4k da 3060 lı sistem ile series x i kapıştırınca anlarsınız.

e optimizasyon var sonuçta doğru
digital foundry incelemesi ve benim incelemelerime göre series x rtx performansı rtx 2060 super e yakın ham grafik performansı ise rtx 3060 ti ile rx 6700 xt arasında bişey zaten içindeki ekran kartı büyük ihtimalle rx 6700 xt

Geri