xbox ultimate aile paylaşımı

ISwanky

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhaba dostum Xbox aile paylaşımından bilgisi verebilecek var mı . 3 yıllık Xbox üyeliği alacağım da steama gelen zamlardan sonra, Xbox aile paylaşımı duydum ama pek bilgim yok .

Sistemi tam olarak nasıl acaba . Nasıl paylaşım oluyor . Beraber aynı anda oynama sahip mi yoksa Steam gibi mi ben girince onu oyundan atıyor mu? Size zahmet olmazsa bu konuda bana yardımcı olur musunuz . Duruma göre yoksa 2 tane Xbox üyeliği alacak gibi duruyorum.

Nette pek fazla düzgün bilgi bulamadım ayrıntılı . Şimdiden teşekkür ederim 💛

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba dostum Xbox aile paylaşımından bilgisi verebilecek var mı . 3 yıllık Xbox üyeliği alacağım da steama gelen zamlardan sonra, Xbox aile paylaşımı duydum ama pek bilgim yok .

Sistemi tam olarak nasıl acaba . Nasıl paylaşım oluyor . Beraber aynı anda oynama sahip mi yoksa Steam gibi mi ben girince onu oyundan atıyor mu? Size zahmet olmazsa bu konuda bana yardımcı olur musunuz . Duruma göre yoksa 2 tane Xbox üyeliği alacak gibi duruyorum.

Nette pek fazla düzgün bilgi bulamadım ayrıntılı . Şimdiden teşekkür ederim 💛
@Gri Caner

peki bu paylaşım ücretli mi . 585 liraya 3 yıllık xbox almak istiyorumda aile paylaşımı için ekstra para ödememiz gerekecek mi . ve bunun sınırı var mı . aynı anda oyun oynayabilir miyiz

bu arada teşekkür ederim

peki bu paylaşım ücretli mi . 585 liraya 3 yıllık xbox almak istiyorumda aile paylaşımı için ekstra para ödememiz gerekecek mi . ve bunun sınırı var mı . aynı anda oyun oynayabilir miyiz

bu arada teşekkür ederim
Bu aile paylaşımı olmayıp farklı bir açıktır. Sistem açığıdır. Ama Microsoft bu açığı kapatmıyor.
Aynı anda oyun oynayabilirsiniz.
EA Play/Ubisoft Connect/Minecraft'a erişim sıkıntılıdır. Haricindeki oyunlara erişim sağlayabilirsiniz. Haricinde kalan oyunlara online erişim sağlayabilirsiniz.

Bildiğim kadarı ile aile paylaşımı henüz gelmedi game pass'e. Microsoft üzerinde çalışıyordu en son.

Ben pek yapamadım bu olaylaru

Geri