Neler Yeni

Çözüldü✓ Xbox vs PS5 oyun kolu

louis bloom

80+ Silver
0DC72F32-BD7E-4F1E-921F-9F99E4678E31.jpeg

ikiside ayni para. PC de kullanacagim Windows11

pc icin en uygun olan hangisi

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
PC için Xbox ama dualsense biraz daha teknolojik gibi sanki tetik durumu falan.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
dualsense teknoloji ve rahatlığından dolayı dualsense alırdım kullanan biri olarak söylüyorum

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben anlamadim instagramda story attim hangisi diye herkes ps 5 dedi pc ile de uyumlu vb dediler programi var indieiyosun diye burada da herkes xbox pc ile tam uyumlu diyor aklim cok karsiti sanirim ben a*pye oy vercem

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,209
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
PC için kullanacaksan XBOX kolu al, takar takmaz her şeyi direkt olarak çalışıyor uğraşmıyorsun.

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC için kullanacaksan XBOX kolu al, takar takmaz her şeyi direkt olarak çalışıyor uğraşmıyorsun.
sadece pc icin kullanacagim ama ayni para olduklari icin programi indirip kurmaya deger mi diye de dusunuyorum ps5 daha iyi gibi geliyor cunku sanki

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
PC için tam uyum konusunda xbox kontrolcü en iyisidir program indirerek dualsensein de özellikleri kullanılıyor ancak orijinali gibi olmuyor yavaş şarj oluyor benim için keyifli değil ikisi de var ben de ben xbox kontrolcüsü öneririm

louis bloom

80+ Silver
PC için tam uyum konusunda xbox kontrolcü en iyisidir program indirerek dualsensein de özellikleri kullanılıyor ancak orijinali gibi olmuyor yavaş şarj oluyor benim için keyifli değil ikisi de var ben de ben xbox kontrolcüsü öneririm
mantikli ya o zaman xbox almak daha iyi olur

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,209
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
sadece pc icin kullanacagim ama ayni para olduklari icin programi indirip kurmaya deger mi diye de dusunuyorum ps5 daha iyi gibi geliyor cunku sanki
İkisini de aktif kullananlar ergonomi olarak Xbox kolu daha iyi diyor genellikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
ben anlamadim instagramda story attim hangisi diye herkes ps 5 dedi pc ile de uyumlu vb dediler programi var indieiyosun diye burada da herkes xbox pc ile tam uyumlu diyor aklim cok karsiti sanirim ben a*pye oy vercem
xbox'ı bağlar bağlamaz windows+oyunlar ile tam uyumlu fakat ps5 için ekstra yazılım vs indirmek gerekiyor aradaki fark bu olabilir ben 1 tane xbox kolu aldım geçenlerde ve baya beğendim, ama ilerleyen zamanda denemek için bir de ps5 kolu alacağım

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Dualsense her yönden daha iyi steam destekliyor zaten diğer oyunlar da ds4 programı ile sorunsuz çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,473
Üyeler
163,662
Son üye
cancan21
Top Bottom