louis bloom
80+ Silver
ikiside ayni para. PC de kullanacagim Windows11
pc icin en uygun olan hangisi
PC için kesinlikle Xbox öneririm. Bende geçen ay aldım. Çok memnunum.
sadece pc icin kullanacagim ama ayni para olduklari icin programi indirip kurmaya deger mi diye de dusunuyorum ps5 daha iyi gibi geliyor cunku sankiPC için kullanacaksan XBOX kolu al, takar takmaz her şeyi direkt olarak çalışıyor uğraşmıyorsun.
mantikli ya o zaman xbox almak daha iyi olurPC için tam uyum konusunda xbox kontrolcü en iyisidir program indirerek dualsensein de özellikleri kullanılıyor ancak orijinali gibi olmuyor yavaş şarj oluyor benim için keyifli değil ikisi de var ben de ben xbox kontrolcüsü öneririm
İkisini de aktif kullananlar ergonomi olarak Xbox kolu daha iyi diyor genellikle.sadece pc icin kullanacagim ama ayni para olduklari icin programi indirip kurmaya deger mi diye de dusunuyorum ps5 daha iyi gibi geliyor cunku sanki
xbox'ı bağlar bağlamaz windows+oyunlar ile tam uyumlu fakat ps5 için ekstra yazılım vs indirmek gerekiyor aradaki fark bu olabilir ben 1 tane xbox kolu aldım geçenlerde ve baya beğendim, ama ilerleyen zamanda denemek için bir de ps5 kolu alacağımben anlamadim instagramda story attim hangisi diye herkes ps 5 dedi pc ile de uyumlu vb dediler programi var indieiyosun diye burada da herkes xbox pc ile tam uyumlu diyor aklim cok karsiti sanirim ben a*pye oy vercem