Gurkanpiro
80+ Platinum
alla alla wraıthden beklenmeyecek hareketBenimkinde çok ufak asla göze batmayacak kusur vardı 3 günde yenisi evime geldi
alla alla wraıthden beklenmeyecek hareketBenimkinde çok ufak asla göze batmayacak kusur vardı 3 günde yenisi evime geldi
Hayır hicte uzatmadılar? form doldurdum ürünü gönderdim yenisi direk geldi? alışveriş yapmadığın site hakkında böyle atıp tutma bir dahaıyı hosta wraıthden kol alınca bozulursa napcaz garantı surecı uzattıkca uzatıyolar
illa xbox almak mı zorundasın30 dolar gümrük sınırı var maalesef.
cogu kısı sorun yasıyor yanı sıze ıyı davranmıslarHayır hicte uzatmadılar? form doldurdum ürünü gönderdim yenisi direk geldi? alışveriş yapmadığın site hakkında böyle atıp tutma bir daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
illa xbox almak mı zorundasın
ben hiç görmedim sorun yaşayan? bir tane görmedim hemdecogu kısı sorun yasıyor yanı sıze ıyı davranmıslar
Yeni konsolda çıkar. Daha çok var10. Nesil ne zaman çıkacak bilen var mı
ben hiç görmedim sorun yaşayan? bir tane görmedim hemde
Bluetooth adaptör alıp rahatça kullanabilirsin illa dongle a ihtiyaç yok anakartta Bluetooth özelliği varsa oda iş görür yada tplink adaptör al takılmaya devam etHayır hicte uzatmadılar? form doldurdum ürünü gönderdim yenisi direk geldi? alışveriş yapmadığın site hakkında böyle atıp tutma bir daha
illa xbox almak mı zorundasın
daha kötüsü xbox kolunu bilgisayarda kullanmak için 2000 lira da dongle parası söğüşlüyorlar rezalet
bluetooth adaptörlede fena oyun oynanır ya bastıktan 10 saniye sonra ekrandaBluetooth adaptör alıp rahatça kullanabilirsin illa dongle a ihtiyaç yok anakartta Bluetooth özelliği varsa oda iş görür yada tplink adaptör al takılmaya devam et
Kendim deneyimledigim için söylüyorum herhangi bir kopma sorunuyla asla karşılaşmadım ne tplink adaptör ile nede kendi anakartimda bulunan Bluetooth adaptör ile sen belki yaşamış olabilirsin ama ben herhangi bir sorunla asla karşılaşmadım çatır çatır oynanıyor kopma sorunu da yok ayrıca dediğim gibi tabii yine sen bilirsin nasıl istersen orjinal dongle baskmistim tr de kim satıyor diye adam akıllı satan hiç yok o yüzden Bluetooth adaptör kullandım yada anakartta bulunan Bluetooth bağlantısı ile kullanım sağladım sorun yaşamadım.bluetooth adaptörlede fena oyun oynanır ya bastıktan 10 saniye sonra ekranda
2500 lira şuna vercem bide bt ile oynayıp adaptöre para ödücem he
1900 e pro controller alınıyor içinde uzun kısa analog kollu
Hocam ne adaptör nede anakartimda Bluetooth bağlantısıyla hiç problem yaşamadım çatır çatır oyun oynuyorum her türlü kopma falan hiç yok yaşayan olmuştur illa ama bir kere sütten ağızları yandı diye uzaklaşmak iyi bir seçim değil bence.Hocam inan gayet iş yapıyor. 4.0 olanını uzun zamandır kullanıyorum memnunum. Dediğin gibi bir şey yaşamadım.
Artık alamıyosun gümrüğe takılıyor. şans işi bişey diyemem olmuş olabilir bana olmadı hiç.Elime 3 Xbox kolu geçti 3üde stick drift
garantide tamir edip yolluyorlar
düz kullanıcı direk xbox alıp niye geçmiyor? enayi misiniz 70 dolara 125hz li hall effect olmayan kol alıyonuz 40 dolar yurtdışında
Kusura bakma ama dediğin çoğu şey yanlış Bluetooth adaptörle öyle bir durum yok tp link 5.0 modelini kullanıyorum en ufak gecikme yaşamadım.bluetooth adaptörlede fena oyun oynanır ya bastıktan 10 saniye sonra ekranda
2500 lira şuna vercem bide bt ile oynayıp adaptöre para ödücem he
1900 e pro controller alınıyor içinde uzun kısa analog kollu
yurtdışından al demedim? türkiyede satıcılıar var. illa xbox kolu olmak zorunda değil. valla siz okeyseniz o paraya onu almaya diyecek hir şey yokArtık alamıyosun gümrüğe takılıyor. şans işi bişey diyemem olmuş olabilir bana olmadı hiç.
Kusura bakma ama dediğin çoğu şey yanlış Bluetooth adaptörle öyle bir durum yok tp link 5.0 modelini kullanıyorum en ufak gecikme yaşamadım.