Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 Xbox Wireless Controller Beyaz 9. Nesil 2518.90TL🔥

liluzivert

80+ Bronze
ıyı hosta wraıthden kol alınca bozulursa napcaz garantı surecı uzattıkca uzatıyolar
Hayır hicte uzatmadılar? form doldurdum ürünü gönderdim yenisi direk geldi? alışveriş yapmadığın site hakkında böyle atıp tutma bir daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 dolar gümrük sınırı var maalesef.
illa xbox almak mı zorundasın

daha kötüsü xbox kolunu bilgisayarda kullanmak için 2000 lira da dongle parası söğüşlüyorlar rezalet

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hayır hicte uzatmadılar? form doldurdum ürünü gönderdim yenisi direk geldi? alışveriş yapmadığın site hakkında böyle atıp tutma bir daha

cogu kısı sorun yasıyor yanı sıze ıyı davranmıslar

Bünyamina

80+ Platinum

YazılımKafa

80+ Silver

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak

daha kötüsü xbox kolunu bilgisayarda kullanmak için 2000 lira da dongle parası söğüşlüyorlar rezalet
Bluetooth adaptör alıp rahatça kullanabilirsin illa dongle a ihtiyaç yok anakartta Bluetooth özelliği varsa oda iş görür yada tplink adaptör al takılmaya devam et

liluzivert

80+ Bronze
Bluetooth adaptör alıp rahatça kullanabilirsin illa dongle a ihtiyaç yok anakartta Bluetooth özelliği varsa oda iş görür yada tplink adaptör al takılmaya devam et
bluetooth adaptörlede fena oyun oynanır ya bastıktan 10 saniye sonra ekranda

2500 lira şuna vercem bide bt ile oynayıp adaptöre para ödücem he

1900 e pro controller alınıyor içinde uzun kısa analog kollu

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam inan gayet iş yapıyor. 4.0 olanını uzun zamandır kullanıyorum memnunum. Dediğin gibi bir şey yaşamadım.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak

Kendim deneyimledigim için söylüyorum herhangi bir kopma sorunuyla asla karşılaşmadım ne tplink adaptör ile nede kendi anakartimda bulunan Bluetooth adaptör ile sen belki yaşamış olabilirsin ama ben herhangi bir sorunla asla karşılaşmadım çatır çatır oynanıyor kopma sorunu da yok ayrıca dediğim gibi tabii yine sen bilirsin nasıl istersen orjinal dongle baskmistim tr de kim satıyor diye adam akıllı satan hiç yok o yüzden Bluetooth adaptör kullandım yada anakartta bulunan Bluetooth bağlantısı ile kullanım sağladım sorun yaşamadım.

Hocam inan gayet iş yapıyor. 4.0 olanını uzun zamandır kullanıyorum memnunum. Dediğin gibi bir şey yaşamadım.
Hocam ne adaptör nede anakartimda Bluetooth bağlantısıyla hiç problem yaşamadım çatır çatır oyun oynuyorum her türlü kopma falan hiç yok yaşayan olmuştur illa ama bir kere sütten ağızları yandı diye uzaklaşmak iyi bir seçim değil bence.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Shoto Todoroki
Elime 3 Xbox kolu geçti 3üde stick drift
garantide tamir edip yolluyorlar
düz kullanıcı direk xbox alıp niye geçmiyor? enayi misiniz 70 dolara 125hz li hall effect olmayan kol alıyonuz 40 dolar yurtdışında
Artık alamıyosun gümrüğe takılıyor. şans işi bişey diyemem olmuş olabilir bana olmadı hiç.

Kusura bakma ama dediğin çoğu şey yanlış Bluetooth adaptörle öyle bir durum yok tp link 5.0 modelini kullanıyorum en ufak gecikme yaşamadım.

liluzivert

80+ Bronze
Artık alamıyosun gümrüğe takılıyor. şans işi bişey diyemem olmuş olabilir bana olmadı hiç.

Kusura bakma ama dediğin çoğu şey yanlış Bluetooth adaptörle öyle bir durum yok tp link 5.0 modelini kullanıyorum en ufak gecikme yaşamadım.
yurtdışından al demedim? türkiyede satıcılıar var. illa xbox kolu olmak zorunda değil. valla siz okeyseniz o paraya onu almaya diyecek hir şey yok

Top Bottom