anladım abi çok teşekkürlerxbox tarafında gen8 ile gen9 arasında tasarım farkı kullanılan malzeme farkı falan var bildiğim kadarıyla ancak ps de dualshock 4 ile dualsense arasında tonlarca fark var
1- ds4 teki micro usb şarj girişinden Type-C ye geçildi
2-Tasarım farkı ds4 te ışık arkada olduğundan tam olarak gözükmüyordu (v1 de bu sorun böyleydi v2 de touchpade çizik attılar bunun için)
3-Batarya farkı dualsensenin bataryası biraz daha büyük ve daha uzun gidiyor ds4 e kıyasla
4-Teknoloji farkı:
-Adaptive triggers geldi dualsense ile mesela codda taramalı silahla sıkarken r2 tuşu titreyerek sıkıyor
-Haptic feedback geldi normal bildiğimiz titremenin üzerine eklenen bu özellik ayarları yapıldığında en ufak bir harekette bile yapılan harekete göre bir hızda titriyor kısaca böyle açıklayayım
Hemen kapıyorlar. Yaklaşık 1 dakika içerisinde stok gelecek.
Kral bu 9. nesil değil mi yani şimdixbox tarafında gen8 ile gen9 arasında tasarım farkı kullanılan malzeme farkı falan var bildiğim kadarıyla ancak ps de dualshock 4 ile dualsense arasında tonlarca fark var
1- ds4 teki micro usb şarj girişinden Type-C ye geçildi
2-Tasarım farkı ds4 te ışık arkada olduğundan tam olarak gözükmüyordu (v1 de bu sorun böyleydi v2 de touchpade çizik attılar bunun için)
3-Batarya farkı dualsensenin bataryası biraz daha büyük ve daha uzun gidiyor ds4 e kıyasla
4-Teknoloji farkı:
-Adaptive triggers geldi dualsense ile mesela codda taramalı silahla sıkarken r2 tuşu titreyerek sıkıyor
-Haptic feedback geldi normal bildiğimiz titremenin üzerine eklenen bu özellik ayarları yapıldığında en ufak bir harekette bile yapılan harekete göre bir hızda titriyor kısaca böyle açıklayayım
9. nesil hocam sadece özel renk versiyonu arkadaş aradaki farkları sormuştu bende dilim döndüğünce açıkladım sorduklarınıKral bu 9. nesil değil mi yani şimdi
Anladım eyvallah farklarını ben de merak ediyodum iyi oldu9. nesil hocam sadece özel renk versiyonu arkadaş aradaki farkları sormuştu bende dilim döndüğünce açıkladım sorduklarını
ben dediğinden beri sürekli yeniledim gelmiyor .DHemen kapıyorlar. Yaklaşık 1 dakika içerisinde stok gelecek.
ithalatci garantili amazon germany dan gelicek umarım bilerek aldınAlıntıyı görüntüle
bende öğlen morunu almıştım şansa bak bide ocak 23 diyor
Ne zaman aldınız hocam şu an resetliyorum sayfayı sürekli o yüzden sormak istedimAldım eyv
Türkiye garantili yanlış bilgi vermeyelimithalatci garantili amazon germany dan gelicek umarım bilerek aldın
2899 olan tr garantiliy diğerini bende gördüm amazon germany yaziyordu 2k olan yanlış değilTürkiye garantili yanlış bilgi vermeyelim