ahmetbirs
80+ Bronze
cihazı xbox a kaydettirince 1 2 yıl tr garantili alıyor2899 olan tr garantiliy diğerini bende gördüm amazon germany yaziyordu 2k olan yanlış değil
cihazı xbox a kaydettirince 1 2 yıl tr garantili alıyor2899 olan tr garantiliy diğerini bende gördüm amazon germany yaziyordu 2k olan yanlış değil
valla o kısmını ben bilemem müşteri hizmetleri 30 gün garantisi oluyor bir sıkıntı olursa yardımcı olamayiz dedilercihazı xbox a kaydettirince 1 2 yıl tr garantili alıyor
Müşteri hizmetleri ne bilsin alıp cihazı mı kaydetmişvalla o kısmını ben bilemem müşteri hizmetleri 30 gün garantisi oluyor bir sıkıntı olursa yardımcı olamayiz dediler
bana öyle dedi ithalatci garantili ürünlerde 30 gün daha sonrasında yardımci olamayacaklarını sölediler bende bilmediğimden sordum onlaraMüşteri hizmetleri ne bilsin alıp cihazı mı kaydetmiş
Almanya dan geliyor ama türkiye garantili olucak yanlış mı anladım bide 1 ay kargo süresi çok değil mi yaTürkiye garantili yanlış bilgi vermeyelim
O tahmini kargo süresi genelde 10 gün içinde gelirAlmanya dan geliyor ama türkiye garantili olucak yanlış mı anladım bide 1 ay kargo süresi çok değil mi ya
Kısa sürede gelir,geldiği zaman Türkiye garantisi için giriş yaparsın . sıkıntı yokAlmanya dan geliyor ama türkiye garantili olucak yanlış mı anladım bide 1 ay kargo süresi çok değil mi ya
Oluyor kanka fiyat iadesi yapıyorlar 1 sene her şeye inanmavalla o kısmını ben bilemem müşteri hizmetleri 30 gün garantisi oluyor bir sıkıntı olursa yardımcı olamayiz dediler
haydaaaa desene temsilci bizi taklaya getirdiOluyor kanka fiyat iadesi yapıyorlar 1 sene her şeye inanma
Ben iki üç gün önce takibe almıştım amazon com tr tarafından satıcı olarak gozukuyor suanda aksama kadar teslim edilecek yazıyor mor olan amazon germanyden geliyor bu tr stoklarında yanlış biliyorsam düzeltinithalatci garantili amazon germany dan gelicek umarım bilerek aldın
eğer 2.1k gibi fiyatalara aldıysan germany suan 2899 den aldıysan trBen iki üç gün önce takibe almıştım amazon com tr tarafından satıcı olarak gozukuyor suanda aksama kadar teslim edilecek yazıyor mor olan amazon germanyden geliyor bu tr stoklarında yanlış biliyorsam düzeltin
Kanka 3 tane temsilciye sor 3 taneside farklı bir şey söylüyor.haydaaaa desene temsilci bizi taklaya getirdi
3100 den %30 indirimle bu fiyata indi pazar günü 2900 liraydı pazartesi onu 3100 lira yaptılareğer 2.1k gibi fiyatalara aldıysan germany suan 2899 den aldıysan tr