RevenKalr
80+ Platinum
- Katılım
- 17 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 10,223
- Reaksiyon skoru
- 4,401
Nerden hocam, varsa bende alayımx15 i 966 TL'ye aldım. 2 3kya çok pahalı geliyor bunlar
Nerden hocam, varsa bende alayımx15 i 966 TL'ye aldım. 2 3kya çok pahalı geliyor bunlar
Aslında komik bir durum değil bataryayı kolun içine koyup şarj edilebilir yaparlarsa olası bir batarya arızasında komple kolu garantiye yollamanız veya açmanız gerekir ama pilli yaparsanız alınacak 4 şarjlı pil ve bir şarj aleti ile çok uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz. Aslında bakınca çok mantıklı bir hareket ama tabii ki de harici olarak şarj edilebilir batarya ile gelse çok daha iyi olur onu biraz pahalıya satıyorlarvergi hariç 27 euro üstü ürün gelmez.
Bu gamepad alınır. Yeşil rengi de güzelmiş. Tek sorun pilli, koskoca xbox pilli gamepad üretiyor ya cidden komik bir durum.
temudan aldımNerden hocam, varsa bende alayım
teknik donanım olarak geride kaldılar. Gümrük sorunu olmasa orta üst segment çok daha iyi ürünler alınır. Bugün gümrükten geçse geçse en iyi G5 Pro geçebilir onun da ekstra indirim ile 27 dolar olması lazım onun dışında. X15 2C en mantıklı tercihler olur. Malzeme olarak xbox daha iyi ama 125hz gecikmesi yüksek bt bir pilli ürüne tercih edilir.Niye alınmaz dostum?
6 senedir kullanıyorum.
Şarjlı pil alıyorsun 4 tane sorun ortadan kalkıyor.
Teknik olarak itirazım yok ama ergonomi/ malzeme kalitesi/ uyumluluk olarak en iyisi Xbox. Evet daha hızlı bağlantısı olsa, ps'de ki gibi haptic feedback olsa ne güzel olur.teknik donanım olarak geride kaldılar. Gümrük sorunu olmasa orta üst segment çok daha iyi ürünler alınır. Bugün gümrükten geçse geçse en iyi G5 Pro geçebilir onun da ekstra indirim ile 27 dolar olması lazım onun dışında. X15 2C en mantıklı tercihler olur. Malzeme olarak xbox daha iyi ama 125hz gecikmesi yüksek bt bir pilli ürüne tercih edilir.
TR gençleri için pek aranmıyor onlar daha dolu dolu FP bir ürün istiyorlar. Mesela X15 in butonları xbox dan kötü malzemesi de yine öyle ama hem 1000hz değerini görüyor hemde bir çok özelliği var. ve 3 de 1 i fiyatı neredeyseTeknik olarak itirazım yok ama ergonomi/ malzeme kalitesi/ uyumluluk olarak en iyisi Xbox. Evet daha hızlı bağlantısı olsa, ps'de ki gibi haptic feedback olsa ne güzel olur.
Ama sade ve şık bence.
Ben TR genci değilim o zamanTR gençleri için pek aranmıyor onlar daha dolu dolu FP bir ürün istiyorlar. Mesela X15 in butonları xbox dan kötü malzemesi de yine öyle ama hem 1000hz değerini görüyor hemde bir çok özelliği var. ve 3 de 1 i fiyatı neredeyse
nasıl aldım hocam vergıylen 1300 zatenx15 i 966 TL'ye aldım. 2 3kya çok pahalı geliyor bunlar
bazı rc araba kumandalarında pil şarjlı oluyor, kablosu ve takılacağı yer oluyor şarjlı pilin kablosunu takıp kullanıyorsun. Xbox gamepad içinde böyle yapsalar çok daha iyi olur, pilli gamepad cidden hiç 2025 senesinde yapılacak şey değil.Aslında komik bir durum değil bataryayı kolun içine koyup şarj edilebilir yaparlarsa olası bir batarya arızasında komple kolu garantiye yollamanız veya açmanız gerekir ama pilli yaparsanız alınacak 4 şarjlı pil ve bir şarj aleti ile çok uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz. Aslında bakınca çok mantıklı bir hareket ama tabii ki de harici olarak şarj edilebilir batarya ile gelse çok daha iyi olur onu biraz pahalıya satıyorlar
Bence pilli olması daha güzel. Kabloyla kullanırsanız daha hafif oluyor. Pil bitince şak diye değiştirip devam da edebiliyorsunuz.vergi hariç 27 euro üstü ürün gelmez.
Bu gamepad alınır. Yeşil rengi de güzelmiş. Tek sorun pilli, koskoca xbox pilli gamepad üretiyor ya cidden komik bir durum.
O şekilde değil ama bataryalı olan bir aparatı var o alınabiliyor 1.500 lira civarında O yüzden gerek yok dedim 4 pil artı şarj aleti daha ucuza geliyorbazı rc araba kumandalarında pil şarjlı oluyor, kablosu ve takılacağı yer oluyor şarjlı pilin kablosunu takıp kullanıyorsun. Xbox gamepad içinde böyle yapsalar çok daha iyi olur, pilli gamepad cidden hiç 2025 senesinde yapılacak şey değil.