Microsoft ne boykotuymuş kullandığın windows onunMicrosofttan oyun almayın (boykot). Steamden alınabilir. Varsa epictende bakabilirsiniz. Veya başka satıcılar var ise. Ve evet genelde Xbox store üzerinden alınan oyunlarda save problemi yaşayan çok insan var bu sadece o oyun için değil.
Microsoft ne boykotuymuş kullandığın windows onun![]()
Lisanslı kullanmıyorsan güvenliğin açısında daha da kötü, global anlamda markalaşmış bilgi teknolojinin her alanında var olan ve senden 100 yıl ilerideki şirketlere boykot uygulayamazsın. Kullandığın bilgisayardan tut ta yediğin meyve sebzedeki tohuma kadar adamlardan almak ve öyle ya da böyle o ürünleri kullanmak zorundasın. Kaldı ki bence bireysel olarak yaptığın boykot enerjin boşa tüketmekten başka bişey değil.Ben lisanslı kullanmıyorum ve daha 1 2 ay önce haberim oldu böyle bir şeyden ben sadece uyarımı yaparım dostum. Gerisi sizlere kalmış.![]()
Microsoft Boykot mu? Microsoft kimin? - Alternatif ürünler - Boykot.co
Microsoft israil malı mı? Boykot mu? bu markanın yerine alabileceÄiniz alternatif ürünler. Åirket yöneticilerinin İsrail yanlısı açıklamalarının ..www.boykot.co
Ben vicdanımı ne kadar rahatlatırsam o kadar iyidir. Kaçınabildiğim kadar kaçınırım var ise farklı bir seçenek ona geçerim.Lisanslı kullanmıyorsan güvenliğin açısında daha da kötü, global anlamda markalaşmış bilgi teknolojinin her alanında var olan ve senden 100 yıl ilerideki şirketlere boykot uygulayamazsın. Kullandığın bilgisayardan tut ta yediğin meyve sebzedeki tohuma kadar adamlardan almak ve öyle ya da böyle o ürünleri kullanmak zorundasın. Kaldı ki bence bireysel olarak yaptığın boykot enerjin boşa tüketmekten başka bişey değil.
Xboxta save bozulmuyorCrusader kings 3 oyununu alıcam. Xboxta 130 Tl iken Steamda 350 Tl. xboxta save bozuluyor, oyun buga giriyor vb. yorumlar vardı hangisinden almalıyım.
Microsoft tek el maalesef Türkiye de en azından böyle.Ben vicdanımı ne kadar rahatlatırsam o kadar iyidir. Kaçınabildiğim kadar kaçınırım var ise farklı bir seçenek ona geçerim.
xbox gamepass pc de var para verme aboneligi al dünya kadar oyun oyna boykot u sallayan kaldımı israil olayınıCrusader kings 3 oyununu alıcam. Xboxta 130 Tl iken Steamda 350 Tl. xboxta save bozuluyor, oyun buga giriyor vb. yorumlar vardı hangisinden almalıyım.