Neler Yeni

XC 150 27.5 H.Disk bisiklet alınır mı?

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Samet Cengiz
arkadaşlar başlıktada gordugunuz gibi bu bisikleti alıcam ama ben cok zıplayan atlayan merdıvenlerden inen bir insanım bu bisiklet benı bu konularda uzermı göbek kırılma jant yamulma gibi durumlar yaşarmıyım sizce?

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Semih
Uzun süredir bisiklet sürmeyi bıraktım. Rockriderın ön arka süspansiyonlu bi bisikleti vardı. Merdivenden ineceksen, atlayıp zıplayarak kullanacaksan o bisikletten aşağisi herhangi bir bisiklette göbek kırılması kadro çatlaması gibi sorunları görmen muhtemeldir. Zaten dağ bisikletleri atlayıp zıplamak için değildir.
Üzücü ama durum böyle.
Bence bu bütçe ile merdiven inip atlayıp zıplayacağına teker ve stopie yaparak da gayet eğlenebilirsin.

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Samet Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun süredir bisiklet sürmeyi bıraktım. Rockriderın ön arka süspansiyonlu bi bisikleti vardı. Merdivenden ineceksen, atlayıp zıplayarak kullanacaksan o bisikletten aşağisi herhangi bir bisiklette göbek kırılması kadro çatlaması gibi sorunları görmen muhtemeldir. Zaten dağ bisikletleri atlayıp zıplamak için değildir.
Üzücü ama durum böyle.
Bence bu bütçe ile merdiven inip atlayıp zıplayacağına teker ve stopie yaparak da gayet eğlenebilirsin.
ya ben öyle yazdımda boşver zaten bisikletten pek anlamıyorum ama bisiklet geçmişim var baya teker yapmayı ve hızlı kullanmayı seviyorum asıl sıkıntı bisikley ne alıcam ya ucuz güzel bişey alırım 20 k altında bişey yükseltme kesin yaparım zaten göbekte falan yada 30 kya kadar cıkıp bişry alırım yükseltmeyi sonrs alırım ne alıcagımı bilmiyorum şuan rrnin 530 u 40 bin tl 2. elede güvenemiyorum ne önerirsiniz

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Semih
Carraro bakabilirsin, ben şuan alsam carraro alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular