White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
hocam yerli diye satılan üründe yerli değil ki çinden getirilip etiket basılıyor
hocam yerli diye satılan üründe yerli değil ki çinden getirilip etiket basılıyor
hocam gerçekten yerli bir ürün ve ithal ürünler ile neredeyse aynı fiyatta durum hiç iç açıcı değil hiç olmassa ithal ürüne "ithal" olduğu için pahalı diyoruz ama bunun bu fiyatlarda olmasının bir açıklaması yok hocam üretim maliyeti çok yüksek bir mal değil %100 karla satılıyor açıklaması sadece bu
Bizim ülkedeki en büyük sorunlardan biri de bu zaten.hocam gerçekten yerli bir ürün ve ithal ürünler ile neredeyse aynı fiyatta durum hiç iç açıcı değil hiç olmassa ithal ürüne "ithal" olduğu için pahalı diyoruz ama bunun bu fiyatlarda olmasının bir açıklaması yok hocam üretim maliyeti çok yüksek bir mal değil %100 karla satılıyor açıklaması sadece bu
çok haklısınız hocam bu koltuk eğer bu koltukları satan adam sadece ben değil Türk milleti kazansın dese bu koltuğu 700-750tlden satar yazık hocam gerçekten yazıkBizim ülkedeki en büyük sorunlardan biri de bu zaten.
"Birlikte kazanalım, biz kazanalım" mantığı yok,
"Sadece ben kazanmalıyım" aşkından dolayı bu haldeyiz.
hocam peki zio ürünlerine ne diyorsunuzBizim ülkedeki en büyük sorunlardan biri de bu zaten.
"Birlikte kazanalım, biz kazanalım" mantığı yok,
"Sadece ben kazanmalıyım" aşkından dolayı bu haldeyiz.
Pek araştırdığım bir marka değil.hocam peki zio ürünlerine ne diyorsunuz
zionun en ucuzu ne kadar kigördüm hocam teşekkür ederim ayrıca bilgilendirdiğin için
sanırım zio almayı düşünüyorum rahatlık konfor ve malzeme kalitesi falan daha iyi gibi duruyor
bazı yayıncılarda da görüyorum
Böyle düşünmeyeceksin.bazı yayıncılarda da görüyorum
aynı hocam indirim kodu herkes de var ve %10bugün koktuğum kırıldı ve bende yeni bi koltuk için araştırma yapıyorum. Büyük ihtimalle zio alıcam. Bu markanın ürününü alacak olan varsa bbl kodu ile sanırım 199tl indirim oluyordu.
hocam sizce hawk nasılBöyle düşünmeyeceksin.
Ona bakılırsa Elraenn xDrive Bora modeli kullanıyordu. 2000 TL falandı
Şimdi 1.500 TL'lik HAWK fab kullanıyor.