Neler Yeni

🔥İndirim XDrive 15'Li Plus Oyuncu Koltuğu 5600₺

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer
xDrive 15'li Plus Profesyonel Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah N11

Son 6 ayın en düşük fiyatı. Düz 15li modeli değil plus modeli. Diğer renk seçeneklerinde 100₺ ekliyor ben tercihimi sarıdan yana kullandım ama siyah da güzel hem 100₺ ucuz.

1732899779361.png

1732899859602.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
son zamanlarda koltuk fiyatları 200-300 lira kadar düştü alınır bence bu fiyata

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Çiko

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Hüseyin Atik
Oyuncu koltuklarında malzemenin kumaş olması artı mı eksi mi?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hepsiburada da aynı fiyat. Kuveyttürk 9 taksit yapıyor. Alacakların bilgisi olsun.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Sırt ve boyun ağrıları olan , düzleşmesi olan kişiler için en ergonomik ve ortopedik koltuk hangisi acaba ?
Uzun ömürlü ve kaliteli olması önemli , daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım.

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
hocam bende sırt problemi var rahatlık açısından nasıl alınır mı?
Bugün xdrive mağazasına gittim modelleri denedim.xdrive ankayı hiç beğenmedim.15 li banadaha konforlu geldi.Hira diye bir model vardı o bu ikisinden daha iyidi.Ama en iyisi Altay modeliydi .Gerçekten şimdiye kadar deneyimlediğim en rahat koltuktu.Ama orada başka bir arkadaş vardı o da hirayı daha çok beğenmişti.Biraz kişisel sanırım bu iş

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Çiko
Bugün xdrive mağazasına gittim modelleri denedim.xdrive ankayı hiç beğenmedim.15 li banadaha konforlu geldi.Hira diye bir model vardı o bu ikisinden daha iyidi.Ama en iyisi Altay modeliydi .Gerçekten şimdiye kadar deneyimlediğim en rahat koltuktu.Ama orada başka bir arkadaş vardı o da hirayı daha çok beğenmişti.Biraz kişisel sanırım bu iş
haklısın hawk mı xdrive mı

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Çiko

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Sırt ve boyun ağrıları olan , düzleşmesi olan kişiler için en ergonomik ve ortopedik koltuk hangisi acaba ?
Uzun ömürlü ve kaliteli olması önemli , daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım.
Bende dediklerinin hepsi var. Xdrive akdeniz aldım rahatladım. Ama 15li plus da üzmez diye düşünüyorum alasım bile var. Xdrive akdenizin artısı bel minderini cıkarınca da sırt kısmı yine ortopedik bir sekle sahip ben bel mindersiz kullanıyorum oturma kısmı geniş olsun diye. Ve 3d kolçağı var o kadar. Tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Skolyoz da var bende

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Bende dediklerinin hepsi var. Xdrive akdeniz aldım rahatladım. Ama 15li plus da üzmez diye düşünüyorum alasım bile var. Xdrive akdenizin artısı bel minderini cıkarınca da sırt kısmı yine ortopedik bir sekle sahip ben bel mindersiz kullanıyorum oturma kısmı geniş olsun diye. Ve 3d kolçağı var o kadar. Tavsiye ederim

Skolyoz da var bende
aralarındaki fark nedir ? bir oyuncu koltuğuna o kadar vermek istemiyorum ama rahat edemeyeceğime 6k vereceğime 2k fazla veririm.

aralarındaki fark nedir ? bir oyuncu koltuğuna o kadar vermek istemiyorum ama rahat edemeyeceğime 6k vereceğime 2k fazla veririm.
bu modeli hiç önermeyenler de oldu , genel olarak insanlar kendi yargılarına göre cevap veriyor. Kimi a kimi b kimi c diyor ortak payda olmuyor ve ben de kararsız kalıyorum. Deneyip alamayacağım sonuçta , hoş denesem bile uzun sürede kullanımda farklılıklar da olabilir yani.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım

bu modeli hiç önermeyenler de oldu , genel olarak insanlar kendi yargılarına göre cevap veriyor. Kimi a kimi b kimi c diyor ortak payda olmuyor ve ben de kararsız kalıyorum. Deneyip alamayacağım sonuçta , hoş denesem bile uzun sürede kullanımda farklılıklar da olabilir yani.
Koltukların sırt kısmına yandan bak karşılaştır anlarsın. 15li plus dümdüz. Akdeniz modeli biraz kıvrımlı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Top Bottom