❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 5.439 TL !

Boyun ve bel ağrıları olan kişiler için en ergonomik ve ortopedik oyuncu/ofis koltuğu hangisi acaba ?
15'li plus önerenler var fakat kötüleyenler de var. Ofis koltuğu alsam daha mı rahat olurum ?

Boyun ve bel ağrıları olan kişiler için en ergonomik ve ortopedik oyuncu/ofis koltuğu hangisi acaba ?
15'li plus önerenler var fakat kötüleyenler de var. Ofis koltuğu alsam daha mı rahat olurum ?
Eğer imkanınız varsa herhangi bir mağazasına gidip deneyin. Çünkü kişiden kişiye göre değişiyor. Daha sağlıklı bir seçim olur.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu
Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım , mutfak sandalyesi kullandım. Yardımcı olur musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer imkanınız varsa herhangi bir mağazasına gidip deneyin. Çünkü kişiden kişiye göre değişiyor. Daha sağlıklı bir seçim olur.
Maalasef imkanım yok , avm'de bazı koltuklar ama bu marka mı hatırlamıyorum ki :(
Ayrıca 2 dakika oturarak anlayabilir miyim ? uzun sürede boyun bel ağrıtıyor mu iyi mi o önemli değil mi

6399₺ gözüküyor bende? 30 dk da bitti mi yani indirim

Ben karar verene kadar indirim bitti şaka gibi :(
yukarıda yazdığım ihtiyaçlarımı karşılar mıydı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,767
Üyeler
184,680
Son üye
tracyonur