1.5 aydır kullanıyorum. Rahat ve bel ağrısı yapmıyor fakat koltuğun yerden yüksekliği biraz az gelebilir(bana ilk başta öyle geldi ama alıştım) Koltuk gerçekten fiyatının hakkını veriyor, ben 5600 TL ye Koçtaş üzerinden almıştım. Bu bütçede tercih edebilirsiniz.xdrive anka kullanıyor musunuz ? memnun musunuz ?
Sırt , boyun ve bel ağrıları var. En ergonomik , ortopedik ve rahat koltuk hangisi acaba ? bütçe max 7k
Hayırlı olsun , güle güle kullanın. Kendi konumu da açtım , koltuk konusunda çok kararsız kaldım.1.5 aydır kullanıyorum. Rahat ve bel ağrısı yapmıyor fakat koltuğun yerden yüksekliği biraz az gelebilir(bana ilk başta öyle geldi ama alıştım) Koltuk gerçekten fiyatının hakkını veriyor, ben 5600 TL ye Koçtaş üzerinden almıştım. Bu bütçede tercih edebilirsiniz.
Teşekkürler. Hira ve Anka modeli hemen hemen aynı gibiler, 15'li plus ise bu modellerin bir tık altı gibi diyebiliriz. xDrive markasında Toryum ve 15'li Plus dışında hepsi alınabilir modeller, Hawk hakkında bilgim çok yok ama bazı serilerinde bel desteği araya kaçabiliyormuş.Hayırlı olsun , güle güle kullanın. Kendi konumu da açtım , koltuk konusunda çok kararsız kaldım.
Xdrive 15'li plus vb. modeller 1-2 ay önce 5300-5600 fiyatlarında satılıyordu ama kararsızlıktan alamadım şimdi 7500 olmuşlar.
14 şubat'a kadar indirim bekleyeceğim. Xdrive 15'li plus , xdrive anka , xdrive hira vb. xdrive modelleri ya da hawk düşünüyorum.
Anka hepsinden iyi midir ? amazon'dan alacağım için seçeneklerim kısıtlı
Rica ederimTeşekkürler. Hira ve Anka modeli hemen hemen aynı gibiler, 15'li plus ise bu modellerin bir tık altı gibi diyebiliriz. xDrive markasında Toryum ve 15'li Plus dışında hepsi alınabilir modeller, Hawk hakkında bilgim çok yok ama bazı serilerinde bel desteği araya kaçabiliyormuş.
xdrive anka kullanıyor musunuz ? memnun musunuz ?
Sırt , boyun ve bel ağrıları var. En ergonomik , ortopedik ve rahat koltuk hangisi acaba ? bütçe max 7k
Bu modeller yaşadığım sorunlar için ideal duruyor gerçekten fakat fiyatları yüksek ve çok az yorum var.
Oyuncu koltuklarının alayı çöp. Tahta ya da pahalı olanlarda metal iskelet üzerine sünger koyup kumaş döşüyorlar, sırt yanına yaylı mekanizma koyup güya sırt eğilmesi yapıyorlar 4 tane vidanın gücü ne ki o malzemeyi ve insanın sırt ağırlığını kaldırsın. Yaslaninca ya boşluk oluyor sırtına oturmuyor her yaslandığında 1cm olsa bile arkaya yatıyor boşlukta hissediyorsun. Üstüne de sürekli gıcırdıyor. Altına da tanesi 500 600 TL olan multitilt mekanizma ve yıldız ayak, piston takıp yolluyorlar. Toplam maliyeti 2500 yoktur ancak sana 7-8 bine veriyorlar.Bu modeller yaşadığım sorunlar için ideal duruyor gerçekten fakat fiyatları yüksek ve çok az yorum var.
Markalarını da bilmiyorum , f/p daha uygun bir şey önerir misiniz bilindik , inceleme videoları vb. olan ?
Güzel duruyor ama fileler zamanla esneme yapıyor ne kadar kaliteli ne kadar iyi olursa olsunOyuncu koltuklarının alayı çöp. Tahta ya da pahalı olanlarda metal iskelet üzerine sünger koyup kumaş döşüyorlar, sırt yanına yaylı mekanizma koyup güya sırt eğilmesi yapıyorlar 4 tane vidanın gücü ne ki o malzemeyi ve insanın sırt ağırlığını kaldırsın. Yaslaninca ya boşluk oluyor sırtına oturmuyor her yaslandığında 1cm olsa bile arkaya yatıyor boşlukta hissediyorsun. Üstüne de sürekli gıcırdıyor. Altına da tanesi 500 600 TL olan multitilt mekanizma ve yıldız ayak, piston takıp yolluyorlar. Toplam maliyeti 2500 yoktur ancak sana 7-8 bine veriyorlar.
Madem 7 bin vereceksiniz, 3 bin daha koyup gerçekten hak eden bir şey alın.
Bu tarz mobilyalar ofislerde kullanılır ve yıllarca değişmez. Her şehirde mobilyacı semti olur. İzmir'de Karabağlar'da yan yana bir sürü imalatçı ya da showroom var mesela. Sırayla girip bu attığım sandalyelerin benzeri var mı diye sorarsanız gösterirler deneyip alırsınız. Muhtemelen çok daha ucuza da olur.
En ucuz alternatif isterseniz Seduna thunder pro öneririm.
Ben 4 yıldır kullanıyorum henüz file esneme yapmadı. Kilolu değilim belki onun da etkisi vardır.Güzel duruyor ama fileler zamanla esneme yapıyor ne kadar kaliteli ne kadar iyi olursa olsun
15'li tasarımını pek beğenmiyorum o yüzden şahsen tercih etmezdim. Ama anka ile 15li arasında çok fark yok gibi. Bence 15'li de sizi üzmez.Rica ederim
15'li plus neden alınmaz sizce ? amazon'un kendisi satıyor ve 7000'in altına düşünce düşünüyordum amazon sattığı için
seduna thunder pro hakkında da çok olumsuz şey okudumOyuncu koltuklarının alayı çöp. Tahta ya da pahalı olanlarda metal iskelet üzerine sünger koyup kumaş döşüyorlar, sırt yanına yaylı mekanizma koyup güya sırt eğilmesi yapıyorlar 4 tane vidanın gücü ne ki o malzemeyi ve insanın sırt ağırlığını kaldırsın. Yaslaninca ya boşluk oluyor sırtına oturmuyor her yaslandığında 1cm olsa bile arkaya yatıyor boşlukta hissediyorsun. Üstüne de sürekli gıcırdıyor. Altına da tanesi 500 600 TL olan multitilt mekanizma ve yıldız ayak, piston takıp yolluyorlar. Toplam maliyeti 2500 yoktur ancak sana 7-8 bine veriyorlar.
Madem 7 bin vereceksiniz, 3 bin daha koyup gerçekten hak eden bir şey alın.
Bu tarz mobilyalar ofislerde kullanılır ve yıllarca değişmez. Her şehirde mobilyacı semti olur. İzmir'de Karabağlar'da yan yana bir sürü imalatçı ya da showroom var mesela. Sırayla girip bu attığım sandalyelerin benzeri var mı diye sorarsanız gösterirler deneyip alırsınız. Muhtemelen çok daha ucuza da olur.
En ucuz alternatif isterseniz Seduna thunder pro öneririm.