link lütfenİkisi arasında kaldım tavsiye edebilecek olan var mı
Hangisini alacaksın hocamrez rez çekiıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
link lütfen
Kanka hawk çok arttı ben bu fıyatlara almam diğerini bilmiyorumHawk falan mı almak mantıklı yoksa 8k ya exvega mı
Atak al daha iyi.İkisi arasında kaldım tavsiye edebilecek olan var mı
7K fiyat ve 9 taksit çok çok iyi fırsat, bunu kaçıran pişman olur. Bizzat kullanıyorum bu fiyata alınır.Alınır mı sizce kullanan var mı
az önce trendyoolda 5k gördum çok tatlıyıdı vazgeçtim bi an xdAtak al daha iyi.
7K fiyat ve 9 taksit çok çok iyi fırsat, bunu kaçıran pişman olur. Bizzat kullanıyorum bu fiyata alınır.
hocam o kafalıkta boyun kısmı önde dıyorlar öyle bir şey var mı memnunsun ozaman ataktanAtak al daha iyi.
7K fiyat ve 9 taksit çok çok iyi fırsat, bunu kaçıran pişman olur. Bizzat kullanıyorum bu fiyata alınır.
Yok ztn hawk a 8k vermem 5-5.5k civarında zatenKanka hawk çok arttı ben bu fıyatlara almam diğerini bilmiyorum
Ben az önce atak siparişi verdim daha önce ankara şubesinde denemiştim kumaş olduğu için terletmiyordu hemde rahattı. Boyum 1.89 ve çoğu koltuğa göre boyuma uygunduhocam o kafalıkta boyun kısmı önde dıyorlar öyle bir şey var mı memnunsun ozaman ataktan
Ben de atak aldım bakalım hocam artık nasıl çıkacakBen az önce atak siparişi verdim daha önce ankara şubesinde denemiştim kumaş olduğu için terletmiyordu hemde rahattı. Boyum 1.89 ve çoğu koltuğa göre boyuma uygundu