Neler Yeni

Yardım XDrive hangi koltuğu daha iyi ?

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
kararsız kaldım bütçe max 4k boy 173 kilo 75 hangisi daha iyi acaba kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim

Helixo

80+ Bronze
knk hawk alabilirsin daha iyi olur öneririim
Mesaj otomatik birleştirildi:

illa xdrive alcam diyorsan akdeniz modeli alabilirsin

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk hawk alabilirsin daha iyi olur öneririim

illa xdrive alcam diyorsan akdeniz modeli alabilirsin
bro hawk ile ilgili ileri dönük problemler gördüm xdrive ömrü daha iyi ve daha kaliteli diye biliyorum

Kasırga , Tufan , Fırtına , akıncı bu serileri kalmamış bunlar dan kullanan var mı ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
bro hawk ile ilgili ileri dönük problemler gördüm xdrive ömrü daha iyi ve daha kaliteli diye biliyorum

Kasırga , Tufan , Fırtına , akıncı bu serileri kalmamış bunlar dan kullanan var mı ?
Hawk v modelleri kötü kendim kullandım bizzat kalitesiz , xdrive tarafında ise kumaş tercih edilebilir veya bütçe yüksekse visco ile zio alınabilir ben zio kullanıyorum.

Helixo

80+ Bronze

Can...

80+ Platinum
kararsız kaldım bütçe max 4k boy 173 kilo 75 hangisi daha iyi acaba kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim
https://www.calitte.com/urun/titan-tt-pro-kumas-profesyonel-oyuncu-koltugu-aytasi

buna bakabilirsin kaliteli marka

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Attıklarından Akdeniz. Kendim 15li kullanıyorum memnunum fakat markayı önermiyorum. Herhangi bir sorun yaşadığında kullanıcı hatası diyip seni yolda bırakabiliyorlar. Müşteri memnuniyeti konusunda beğenmiyorum. Hawk'ın giriş seviyesi koltuklarının malzeme kalitesi çok iyi gelmiyor. Belki üst modeller tercih edilebilir. Şu anki fiyatlarını bilmiyorum fiyattan bağımsız yazıyorum.

Can...

80+ Platinum
Hiç bilmiyorum bu markayı nasıl acaba 🤔
güzel markadır hocam enes patos kullanıyordu bende internet kafede deneyimledim rahat güzel koltuk attığımı bende almayı düşünüyorum

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
güzel markadır hocam enes patos kullanıyordu bende internet kafede deneyimledim rahat güzel koltuk attığımı bende almayı düşünüyorum
Enes kim markayı bilmiyom bakıcam

Can...

80+ Platinum

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
enes batur var ya onu dıyorum kullanıyordu zamanında
anladımda o çok kalmıyordu pc sanmıyorum bilemedim sadece xdrive iyi olduğunu biliyorum diyer markaları hiç bilmiyorum asus msı aşırı pahalı değmez diye biliyom

Can...

80+ Platinum
anladımda o çok kalmıyordu pc sanmıyorum bilemedim sadece xdrive iyi olduğunu biliyorum diyer markaları hiç bilmiyorum asus msı aşırı pahalı değmez diye biliyom
xdrive da oturduğun yerin çöktüğünün yorumlarını çok gördüm ondan pek sıcak bakamıyorum thh ye başvurup çözmüştü değişim ypaılmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom