Felix Felicis
80+
Ben de Hawk Future kullanıyorum birkaç aydır, kurduğumdan beri her şey güzel fakat koltuk aşağı doğru yaylanmıyor. Normalde oturma şekline göre sol altta olan kolu açınca yaylanmalı ama bende hiç çalışmadı bu özellik. Whatsapp üzerinden desteğe yazdım, videolarını gönderdim ve bana "Koltuk kendini güvenlik moduna almış." şeklinde döndüler. Nasıl çözebileceğimi sorduğumda teknik ekibe ilettiklerini ve dönüş yapacaklarını söylediler. O dönüş aylardır gelmedi, gelmeyecekte belli ki. Sizin bu konu hakkında bir fikriniz var mı hocam? Siz de bu özellik çalışıyor mu?hocam bendeki future ama kumaşları aynı demişlerdi bu senin attığınla bendeki hawk future coal yakma olmadı kişiden kişiye göre değişir belkide ama laylon kumaşlar yakıyor sanırım. ama laylon kumaş değil. kaliteli bence kumaş olarak. birde siyahlarda renk solması olur mu zamanla bilmem bence siyah filan yerine varsa bu modelin coal rengi alabilirsin. belki siyahta üstüne bi cips düşse izi kalabilir bilmiyorum bende o yüzden coal almıştım. zamanla tozlanıp renk solması olur diye.