Neler Yeni

Yardım Xdrive oyuncu koltuklarının montajını çıkarmak kolay mıdır ?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Bütçe
7500
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Xdrive 15'li plus oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Amazon'un kendi satıcısından düşünüyorum.
İade/değişim durumunda koltuğun montajını özel ekipmanlar vb. şeyler gerekmeden çıkarmak kolay mıdır ?
Bu koltukları kulllanan ya da bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
1.80 Boy ve 65 kg ağırlığım var. Boyun , bel ve sırt ağrılarım var. Skolyoz var.
Bu zamana kadar mutfak sandalyesi kullandım. Ofis ya da oyuncu koltuğu kullanmadım.
Sizce xdrive'ın koltukları alınır mı ? Bütçe max 7500 ve amazondan almak zorundayım.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Yaklaşık 6 yıldır 15li kullanıyorum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım hocam sadece ben aldığım zaman kumaş koltuklar yoktu bu yüzden deri biraz fazla terletme yapıyor o yüzden kumaş alın.Bir de yastıklarının lastiği zamanla sarkma yapıyor ve yerinde durmuyor aklınızda bulunsun.Hawk'ı da öneririm birçok arkadaşım kullanıyor gayet memnunlar hangisi gözünüze hitap ediyorsa onu alın
Xdrive'ı Amazon'un kendisi satıyor ve kendisi gönderiyor.
Hawk'ı ise amazon gönderiyor ama satıcı hawk.
İade/değişim vb. durumlarında hangisini tercih etmek daha sağlıklıdır.
Hangisinin montajını yapmak ve montajını sökmek daha kolaydır ?
Bel , boyun ve sırt ağrıları için , skolyoz için hangisi uzun saatlerde daha sağlıklı olur acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

XDrive atak modelini kullanıyorum. Nereden alacağın tamamen sana kalmış. Rahatsızlığınız için bir şey söyleyemem doğru da olmaz bir doktora danışabilirsin.

XDrive Atak modeli hocam gri kumaş olan. https://www.xdrive.com.tr/xdrive-atak-profesyonel-oyuncu-koltugu-gri
Doktor egzersiz vb. şeyler önerdi , zaten benim amacım da hastalığı iyileştirmekten ziyade ilerletmemesi ve ağrı yapmaması. Rahat olması

valla sökmediğim için bir şey diyemiyorum hocam
kltuk çok ağır değil ama metal ayaklı olduğu için diğer koltuklara göre ağır biraz . ama dediğim gibi taşınmayacak gibi değil
koliyi evet sen evin kapısına gidip alıyorsun çıkarmıyorlar yukarıya

15 li plus benimki de gıcırdama yaparsa sürecek bir yer yok bende baktığım kadarıyla üstünde plastik ile kaplı siz de o bölge açık mı ?
Ağır değilden kastınız nedir acaba ? Ben 25-30 kg'ın üstündekini taşıyamam kaldırıp :(

Bel , boyun ve sırt ağrıları için , skolyoz için hangisi uzun saatlerde daha sağlıklı olur acaba ?
hangi koltuğu öneriyorsunuz bu konu için arkadaşlar ? Amazon'dan alacağım.
Satıcı ya da gönderici amazon olursa direkt iade alırlar değil mi ? Montajı kolay sökülen bir şey olsun istiyorum.
Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmış olsam az çok bilgim olurdu ama bilmiyorum *-*

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
YUSUF KAYA

Doktor egzersiz vb. şeyler önerdi , zaten benim amacım da hastalığı iyileştirmekten ziyade ilerletmemesi ve ağrı yapmaması. Rahat olması

Ağır değilden kastınız nedir acaba ? Ben 25-30 kg'ın üstündekini taşıyamam kaldırıp :(

Satıcı ya da gönderici amazon olursa direkt iade alırlar değil mi ? Montajı kolay sökülen bir şey olsun istiyorum.
Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmış olsam az çok bilgim olurdu ama bilmiyorum *-*
20 kilo civarıdır max hatırladığım kadarıyla
sökmesi kurmasından kolay sorun yaşamazsınız 20 dk da sökersiniz diye düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155

Hocam siz niye bu kadar takıldınız kolay sökülmesine hepsinin montaji kolay zaten ama?

• Beğen

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
20 kilo civarıdır max hatırladığım kadarıyla
sökmesi kurmasından kolay sorun yaşamazsınız 20 dk da sökersiniz diye düşünüyorum
20 kilo mu *-* kolinin kendisi mi yoksa koltuk mu ? ağır diye yorumlar gördüm de ben. Taşıyamazsam kötü olurdu.
Net olarak nereden öğrenebilirim acaba ?

Hocam siz niye bu kadar takıldınız kolay sökülmesine hepsinin montaji kolay zaten ama?
amazon ile konuştum , iade durumunda koltuğu bütün yani montajlı almıyorlarmış. mONTAJInı sökmem lazım

iade ve değişim durumunda sorun yaşamamak için amazondan almak istiyorum.
ama eğer koltuk koliyle beraber ağırsa ve montajını sökemeyeceksem büyük sıkıntı olurdu. Özel ekipman vs de yok , kullanamam da.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
20 kilo mu *-* kolinin kendisi mi yoksa koltuk mu ? ağır diye yorumlar gördüm de ben. Taşıyamazsam kötü olurdu.

amazon ile konuştum , iade durumunda koltuğu bütün yani montajlı almıyorlarmış. mONTAJInı sökmem lazım
Evet sökmeniz lazım hocam da niye iade edesiniz ki aldığınız koltuğu onu anlayamadım.Bir sıkıntı çıkmıyor ürünlerde genellikle.Koltuğun kendisi de rahat 20 kilo var hocam bilginiz olsun

Şimdi baktım hawk ve 15li plus 25 kg imiş ağırlıkları hocam haberiniz olsun

• Beğen

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
YUSUF KAYA

iade ve değişim durumunda sorun yaşamamak için amazondan almak istiyorum.
ama eğer koltuk koliyle beraber ağırsa ve montajını sökemeyeceksem büyük sıkıntı olurdu. Özel ekipman vs de yok , kullanamam da.
arkadaş 25 diye bakmış doğrudur büyük ihtimal
montajı sökmek dediğim gibi zor değil 20dk falan sürer ortalama ki sorunlu gelmediği sürece iade edeceğini sanmıyorum

• Beğen

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Evet sökmeniz lazım hocam da niye iade edesiniz ki aldığınız koltuğu onu anlayamadım.Bir sıkıntı çıkmıyor ürünlerde genellikle.Koltuğun kendisi de rahat 20 kilo var hocam bilginiz olsun

Şimdi baktım hawk ve 15li plus 25 kg imiş ağırlıkları hocam haberiniz olsun
Koltuk sonuçta bu , önceden deneyip alamıyoruz.
Belki rahat edemeyeceğim ya da uzun kullanımda ağrı yapacak.. 25 hmm sağol yani koliyle rahat 35 çok fazla.
Yerden kaldırıp taşıma imkanım yok :(

arkadaş 25 diye bakmış doğrudur büyük ihtimal
montajı sökmek dediğim gibi zor değil 20dk falan sürer ortalama ki sorunlu gelmediği sürece iade edeceğini sanmıyorum
rahat eder miyim peki ? daha önce hiç kullanmadım oyuncu ya da ofis

Bel ve boyun ağrılarım var , skolyoz var :( pc başındayken daha rahat etsem yeterli ve dayanıklı olsun.
Arkaya yaslanma özellikleri var ama korkuyorum düşerim ya da kırılır diye Allah korusun :(
Hayatımda ilk defa xdrive mağazasına gittim çook kısa süre de olsa oturdum anka modeline ama çok bir şey anlamadım.
Xdrive 15'li plus ya da tarsus modelleri yoktu. Diğerleri çok pahalıydı denemedim bile..

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
YUSUF KAYA
Belki rahat edemeyeceğim ya da uzun kullanımda ağrı yapacak.. 25 hmm sağol yani koliyle rahat 35 çok fazla.

Bel ve boyun ağrılarım var , skolyoz var :( pc başındayken daha rahat etsem yeterli ve dayanıklı olsun.
Arkaya yaslanma özellikleri var ama korkuyorum düşerim ya da kırılır diye Allah korusun :(
Hayatımda ilk defa xdrive mağazasına gittim çook kısa süre de olsa oturdum anka modeline ama çok bir şey anlamadım.
Xdrive 15'li plus ya da tarsus modelleri yoktu. Diğerleri çok pahalıydı denemedim bile..
valla hocam geçmiş olsun bende öyle problemler yok ama rahat edersin yani gayet güzel
ben 180 derece yapıyorum baya da zorladım bilerek test amaçlı devrilmedi bir şey olmadı yani 95 kiloyum

• Beğen

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
D

Dayanıklılık konusunda şüpheniz olmasın hocam ben 105 kiloyken bile 180 derece yatırıyordum.Dediğim gibi 6 yıldır kullanıyorum hiçbir deformasyon veya soyulma falan da olmadı.Metal ayakları da sağlam boyum da 1.87 ama gayet yetiyor boyu ve genişliği benim için.

• Beğen

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Süleyman Çakır
15'li plus olan model mi yoksa 15'li model mi ? fark var mı ?
koltuğun ayak kısmı mı kırıldı , neresi kırıldı acaba ?
Geçmiş olsun :( Xdrive tarsus ofis koltuğu düşünüyordum , ikea markus'a benziyor.
Fakat amazon'dan almanın daha sağlıklı olacağını düşündüm iade vb. durumlar için.
Amazon'un kendisinin sattığı bir tek xdrive 15'li plus , anka vb. modelleri var.
Hawk koltuğu ise hawk'ın kendisi satıyor , amazon gönderiyor.
Gönderecinin amazon olması iade vb. durumlarda yeterli olur mu ?
Beğenmedim ya da bana göre değil , şöyle eksiklikleri var diye iade edebilir miyim kolayca ?

bu modeli kullandınız mı acaba ? bu model üzerinden mi konuşuyorsunuz.
Araştırdığım kadarıyla oyuncu koltuklarının montajını 1 kere yapınca , sökmesi çok zormuş. O yüzden sormak istedim

Sağolasın , aralık ayında 5.6 ve 6-k arası gidip geliyordu.Şimdi 7500-7200 arası amazonda.
14 şubat'a kadar beklesem indirim olur mu ya da daha mı pahalanır acaba ?
Amazon'dan alacağım , gönderen amazon şart. Satıcı da amazon olsa güzel olurdu ama hayırlısı.
Farklı öneriniz var mı rahatsızlıklarım için hangisi daha uygun olur acaba ? Rahat bir şey istiyorum , kasıntı duramam.
Düz 15li olanin yaslanma kismi kirildi, artik yaslanamiyorum arkama. servis 2000lira fiyat cikardi kasim 2024de

• Üzgün

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
valla hocam geçmiş olsun bende öyle problemler yok ama rahat edersin yani gayet güzel
ben 180 derece yapıyorum baya da zorladım bilerek test amaçlı devrilmedi bir şey olmadı yani 95 kiloyum
Sağolasın , sizin adınıza sevindim. 180 derece yapacağımı zannetmiyorum ama duvara yaslamadan durduğumda düşer miyim ondan korkuyorum

D

Dayanıklılık konusunda şüpheniz olmasın hocam ben 105 kiloyken bile 180 derece yatırıyordum.Dediğim gibi 6 yıldır kullanıyorum hiçbir deformasyon veya soyulma falan da olmadı.Metal ayakları da sağlam boyum da 1.87 ama gayet yetiyor boyu ve genişliği benim için.
Sizin adınıza sevindim , anka ya da 15'li plus düşünüyorum şu an ve indirim bekliyorum.
En azından şöyle 6500-6700 arası olsa ve satıcı amazon olsa alabilirim taksitle. Tarsus ne yazık ki satmıyorlar..

Düz 15li olanin yaslanma kismi kirildi, artik yaslanamiyorum arkama. servis 2000lira fiyat cikardi kasim 2024de
Geçmiş olsun , bu bütçede hawk , xprime ve xdrive var.
Övüldükleri kadar kötüleniyorlar , forumda bile herkes farklı marka öneriyor. Fikir birliği olsa güzel olurdu.
Sadece 1 koltuk kullanmış kişileri öneri yapması da çok doğru değil :(

Top Bottom