Neler Yeni

🔥İndirim XDRIVE TORYUM 5300 TL 3 TAKSIT

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Deniz TAŞKIN
Birebir aynısını kullanıyorum, doğru feci gıcırdıyor. Aralıkta amıştım senedir kullanıyorum son bi kaç aydır hafif gıcırdamaya başlamıştı evde kapıya vs sürdüğümüz yağ vardı sürdüm 2 3 hafta ses çıkarmadı sonra daha feci çıkarmaya başladı. Üşenmezsem wd40 alacam bi ara. Bu sorun dışında çok memnunum rahat ve herhangi yastığın kaçması vb. sorun yaşatmadı. Bi kolçakları biraz daha fonksiyonlu olsaymış diyorum arada ama çokta önemli değil.

Not: 71 kiloyum ve her gün ortalama en azından 5-6 saat kullanıyorum artı kardeşimde kullanıyor yani gün yüzünden çok g.. yüzü gördü şimdiye kadar :D:D
Yağlamayı denesene knk keserse ona göre alalım 😂

KingDeViL

80+ Bronze
Yağlamayı denesene knk keserse ona göre alalım 😂
Bende de aynısı var. Aşırı gıcırdama yok ama araba için gıcırtı önleyici wrüth marka sprey var ondan sıkıyorum 5-10 güne tekrar hafif gıcırdıyor. Bütün koltuklar gıcırdar normal bana göre.

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Deniz TAŞKIN
Bende de aynısı var. Aşırı gıcırdama yok ama araba için gıcırtı önleyici wrüth marka sprey var ondan sıkıyorum 5-10 güne tekrar hafif gıcırdıyor. Bütün koltuklar gıcırdar normal bana göre.
800 liralık ofis koltuğu var bu gıcırdamıyor gidip ona 5k verip çok gıcırdarsa geceleri kafa ağrıtır. Gıcırdamasın diye hareket etmem bu sefer belim ağrır ben biliyorum olacakları

KingDeViL

80+ Bronze
800 liralık ofis koltuğu var bu gıcırdamıyor gidip ona 5k verip çok gıcırdarsa geceleri kafa ağrıtır. Gıcırdamasın diye hareket etmem bu sefer belim ağrır ben biliyorum olacakları
Öyle gacur gucur ses değil. Plastik çatırdaması gibi :D. Bu linkteki metal bacaklı. Benim aldığım zamanlar ayaklar plastikti. Bendeki plastik model.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,370
İsim
Kaan
Ya koltuk bakıyordum geçen hawk alacaktım vazgeçtim krampon alırım dedim şimdi karşıma bu çıktı bunu alasım geldi :D

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
mesajları okumadım ama hawk yerine kesin alınır hawk fab kullanıyorum çok kötü fiyatını kesinlikle haketmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
daha bu akşam hawk fab v6 söylemiştim neyse artık o.O2

Top Bottom