Yağlamayı denesene knk keserse ona göre alalımBirebir aynısını kullanıyorum, doğru feci gıcırdıyor. Aralıkta amıştım senedir kullanıyorum son bi kaç aydır hafif gıcırdamaya başlamıştı evde kapıya vs sürdüğümüz yağ vardı sürdüm 2 3 hafta ses çıkarmadı sonra daha feci çıkarmaya başladı. Üşenmezsem wd40 alacam bi ara. Bu sorun dışında çok memnunum rahat ve herhangi yastığın kaçması vb. sorun yaşatmadı. Bi kolçakları biraz daha fonksiyonlu olsaymış diyorum arada ama çokta önemli değil.
Not: 71 kiloyum ve her gün ortalama en azından 5-6 saat kullanıyorum artı kardeşimde kullanıyor yani gün yüzünden çok g.. yüzü gördü şimdiye kadar
Hawkmı daha iyi bumuGeçen seneki fiyattan bile uyguna en F/P oyuncu koltuğu satıcıyı takip edince 200 TL kupon veriyor. Sepette 5300 TL oluyor.
Yükleniyor...
app.hb.biz
Bende de aynısı var. Aşırı gıcırdama yok ama araba için gıcırtı önleyici wrüth marka sprey var ondan sıkıyorum 5-10 güne tekrar hafif gıcırdıyor. Bütün koltuklar gıcırdar normal bana göre.Yağlamayı denesene knk keserse ona göre alalım
800 liralık ofis koltuğu var bu gıcırdamıyor gidip ona 5k verip çok gıcırdarsa geceleri kafa ağrıtır. Gıcırdamasın diye hareket etmem bu sefer belim ağrır ben biliyorum olacaklarıBende de aynısı var. Aşırı gıcırdama yok ama araba için gıcırtı önleyici wrüth marka sprey var ondan sıkıyorum 5-10 güne tekrar hafif gıcırdıyor. Bütün koltuklar gıcırdar normal bana göre.
Öyle gacur gucur ses değil. Plastik çatırdaması gibi . Bu linkteki metal bacaklı. Benim aldığım zamanlar ayaklar plastikti. Bendeki plastik model.800 liralık ofis koltuğu var bu gıcırdamıyor gidip ona 5k verip çok gıcırdarsa geceleri kafa ağrıtır. Gıcırdamasın diye hareket etmem bu sefer belim ağrır ben biliyorum olacakları