Neler Yeni

🔥İndirim XDRIVE TORYUM 5300 TL 3 TAKSIT

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ekran Alıntısı.PNG

hepsiburada dan alırsanız daha uyguna geliyor

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Heisenberg
Bu mu exvega andromeda mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Uğur ceylan
Bu koltuğa ne dersiniz acaba kumaş olması yaz aylarında avantaj sağlar gibi geliyor benim de niyetim var fiyatını saymazsak bu ikisi arasında kaldım biraz

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
en basiti sırt yastığı alta kaçmıyor hawkta öyle bir ara bırakmışlar ki anlam veremiyorum yastık kayboldu sandım alta kaçmış komple :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

YANİ SIRF BU YÜZDEN alınır bu
sırt yastığı cok basit bir hamleyle çözülüyor arka lastiğini 20 cm kadar gerip iğnelersen kaçmıyor şefim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbi foto gelir mi usta bende yapayım kanser oldum iyi araştırsaydım keşke almazdım bunun olacağını bilsem
hocamm çok basit çözümü var nasıl bilmiyorsunuz link ekliyorum bakın daha basit ben iğneledim ama bu linkte çalışıyor.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Jiyu
Sırt ve boyun ağrısı yaşayanlar için hangi oyuncu ya da ofis koltuğu önerirsiniz ergonomik ve ortopedik olması açısından ? özellikle uzun kullanımda vücudu ağrıtmayan ya da terletmeyen rahat ve dayanıklı bir koltuk var mı ? herkes farklı öneriyor kimi xdrive kimi hawk gibi başka bir şey fikir birliği yokken nasıl alayım ki almışken bir kere almış olacaz sonuçta , konudaki koltuk alınır mı yoksa başka öneriniz var mı

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Sırt ve boyun ağrısı yaşayanlar için hangi oyuncu ya da ofis koltuğu önerirsiniz ergonomik ve ortopedik olması açısından ? özellikle uzun kullanımda vücudu ağrıtmayan ya da terletmeyen rahat ve dayanıklı bir koltuk var mı ? herkes farklı öneriyor kimi xdrive kimi hawk gibi başka bir şey fikir birliği yokken nasıl alayım ki almışken bir kere almış olacaz sonuçta , konudaki koltuk alınır mı yoksa başka öneriniz var mı
Al geç bunu dostum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Thadox

80+ Bronze
Çok gıcırdama sorunu varmış diğerlerinde ne durumda bilmem
Birebir aynısını kullanıyorum, doğru feci gıcırdıyor. Aralıkta amıştım senedir kullanıyorum son bi kaç aydır hafif gıcırdamaya başlamıştı evde kapıya vs sürdüğümüz yağ vardı sürdüm 2 3 hafta ses çıkarmadı sonra daha feci çıkarmaya başladı. Üşenmezsem wd40 alacam bi ara. Bu sorun dışında çok memnunum rahat ve herhangi yastığın kaçması vb. sorun yaşatmadı. Bi kolçakları biraz daha fonksiyonlu olsaymış diyorum arada ama çokta önemli değil.

Not: 71 kiloyum ve her gün ortalama en azından 5-6 saat kullanıyorum artı kardeşimde kullanıyor yani gün yüzünden çok g.. yüzü gördü şimdiye kadar :D:D

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Birebir aynısını kullanıyorum, doğru feci gıcırdıyor. Aralıkta amıştım senedir kullanıyorum son bi kaç aydır hafif gıcırdamaya başlamıştı evde kapıya vs sürdüğümüz yağ vardı sürdüm 2 3 hafta ses çıkarmadı sonra daha feci çıkarmaya başladı. Üşenmezsem wd40 alacam bi ara. Bu sorun dışında çok memnunum rahat ve herhangi yastığın kaçması vb. sorun yaşatmadı. Bi kolçakları biraz daha fonksiyonlu olsaymış diyorum arada ama çokta önemli değil.

Not: 71 kiloyum ve her gün ortalama en azından 5-6 saat kullanıyorum artı kardeşimde kullanıyor yani gün yüzünden çok g.. yüzü gördü şimdiye kadar :D:D
Ben gıcırdamayan oyuncu koltuğu görmedim :D

Rahat koltuk zaten bu paraya alınan koltukta hafif gıcirdama çok normal. Her koltukta olabilir.

Thadox

80+ Bronze
Ben gıcırdamayan oyuncu koltuğu görmedim :D

Rahat koltuk zaten bu paraya alınan koltukta hafif gıcirdama çok normal. Her koltukta olabilir.
Rahatsız edecek kadar çok gıcırdıyor ama şu an. WD40 çözer herhalde yoksa vay halime.

Top Bottom