evet ben uğraşmadım ya böyle gayet ideal maksat benim konforum zatenbirde hocam bu yan kapak sizde de kasıntı duruyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz sökmüşsünüz gerçi ama
evet ben uğraşmadım ya böyle gayet ideal maksat benim konforum zatenbirde hocam bu yan kapak sizde de kasıntı duruyor mu
siz sökmüşsünüz gerçi ama
sırt yastığı cok basit bir hamleyle çözülüyor arka lastiğini 20 cm kadar gerip iğnelersen kaçmıyor şefim.en basiti sırt yastığı alta kaçmıyor hawkta öyle bir ara bırakmışlar ki anlam veremiyorum yastık kayboldu sandım alta kaçmış komple
YANİ SIRF BU YÜZDEN alınır bu
hocamm çok basit çözümü var nasıl bilmiyorsunuz link ekliyorum bakın daha basit ben iğneledim ama bu linkte çalışıyor.Harbi foto gelir mi usta bende yapayım kanser oldum iyi araştırsaydım keşke almazdım bunun olacağını bilsem
Haha eyvallah hocam denicemKesin cozum
Ağır kilodan oluyor genelde 20K'lık koltukta bile olanı görmüştümÇok gıcırdama sorunu varmış diğerlerinde ne durumda bilmem
Hepsiburada plastik ayakAlıntıyı görüntüle
hepsiburada dan alırsanız daha uyguna geliyor
Al geç bunu dostum.Sırt ve boyun ağrısı yaşayanlar için hangi oyuncu ya da ofis koltuğu önerirsiniz ergonomik ve ortopedik olması açısından ? özellikle uzun kullanımda vücudu ağrıtmayan ya da terletmeyen rahat ve dayanıklı bir koltuk var mı ? herkes farklı öneriyor kimi xdrive kimi hawk gibi başka bir şey fikir birliği yokken nasıl alayım ki almışken bir kere almış olacaz sonuçta , konudaki koltuk alınır mı yoksa başka öneriniz var mı
Birebir aynısını kullanıyorum, doğru feci gıcırdıyor. Aralıkta amıştım senedir kullanıyorum son bi kaç aydır hafif gıcırdamaya başlamıştı evde kapıya vs sürdüğümüz yağ vardı sürdüm 2 3 hafta ses çıkarmadı sonra daha feci çıkarmaya başladı. Üşenmezsem wd40 alacam bi ara. Bu sorun dışında çok memnunum rahat ve herhangi yastığın kaçması vb. sorun yaşatmadı. Bi kolçakları biraz daha fonksiyonlu olsaymış diyorum arada ama çokta önemli değil.Çok gıcırdama sorunu varmış diğerlerinde ne durumda bilmem
Ben gıcırdamayan oyuncu koltuğu görmedimBirebir aynısını kullanıyorum, doğru feci gıcırdıyor. Aralıkta amıştım senedir kullanıyorum son bi kaç aydır hafif gıcırdamaya başlamıştı evde kapıya vs sürdüğümüz yağ vardı sürdüm 2 3 hafta ses çıkarmadı sonra daha feci çıkarmaya başladı. Üşenmezsem wd40 alacam bi ara. Bu sorun dışında çok memnunum rahat ve herhangi yastığın kaçması vb. sorun yaşatmadı. Bi kolçakları biraz daha fonksiyonlu olsaymış diyorum arada ama çokta önemli değil.
Not: 71 kiloyum ve her gün ortalama en azından 5-6 saat kullanıyorum artı kardeşimde kullanıyor yani gün yüzünden çok g.. yüzü gördü şimdiye kadar
Rahatsız edecek kadar çok gıcırdıyor ama şu an. WD40 çözer herhalde yoksa vay halime.Ben gıcırdamayan oyuncu koltuğu görmedim
Rahat koltuk zaten bu paraya alınan koltukta hafif gıcirdama çok normal. Her koltukta olabilir.