Şuanda sadece opera açık görev yöneticisine girince %5e falan düştü ama operaya tıklayıp hemen görev yöneticisine bakınca %40lara çıkıyor direk.işlemci boşta yüzde kac kullanılıyor? bakarmısın?
3 ay önce bir arkadaşa xeon e5450 işlemcili sistem kurduk. ilk başta stok fan ile kurduk fakat gta5 de 10 dkde 90 dereceyi gördük ve gidip zalamnın kaliteli macunu ve stok fan aldık taktığımızda oyun içerisinde uzun süre oynadık ve max 75 derece gördükEvet stok fan ama böyle ısınması normal gelmiyor,üstüne sadece opera da %100 normal değil gibi ne yapayım sizce ?
@James Gg belki biliyorsundur
Para harcamadan çözemez miyiz ? Şuan derecenin derdinde değil %100 kullanımı düşünüyorum.3 ay önce bir arkadaşa xeon e5450 işlemcili sistem kurduk. ilk başta stok fan ile kurduk fakat gta5 de 10 dkde 90 dereceyi gördük ve gidip zalamnın kaliteli macunu ve stok fan aldık taktığımızda oyun içerisinde uzun süre oynadık ve max 75 derece gördük
Bende x5450 kullandom 100 dereceyi Valorant ana sayfasında geçiyordu macunla ve 3,16 ghzi 3 e çekerek 80 lere zor indirdim3 ay önce bir arkadaşa xeon e5450 işlemcili sistem kurduk. ilk başta stok fan ile kurduk fakat gta5 de 10 dkde 90 dereceyi gördük ve gidip zalamnın kaliteli macunu ve stok fan aldık taktığımızda oyun içerisinde uzun süre oynadık ve max 75 derece gördük
Virüs taraması yapmayı deneyebilirsin.ama çözülmez muhtemelen ben denemiştim olmadı Xeonlar çok elektrik çekiyor normaldir.Para harcamadan çözemez miyiz ? Şuan derecenin derdinde değil %100 kullanımı düşünüyorum.
İşlemci önerisi ? Asus p5g41t-m lxBende x5450 kullandom 100 dereceyi Valorant ana sayfasında geçiyordu macunla ve 3,16 ghzi 3 e çekerek 80 lere zor indirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sattım kurtuldum
Virüs taraması yapmayı deneyebilirsin.ama çözülmez muhtemelen ben denemiştim olmadı Xeonlar çok elektrik çekiyor normaldir.
Uygun fiyatlıysa anakart komboda olur çok pahalı olmayanBende x5450 kullandom 100 dereceyi Valorant ana sayfasında geçiyordu macunla ve 3,16 ghzi 3 e çekerek 80 lere zor indirdim
Sattım kurtuldum
Virüs taraması yapmayı deneyebilirsin.ama çözülmez muhtemelen ben denemiştim olmadı Xeonlar çok elektrik çekiyor normaldir.
İşlemci alacağına kule tipi al 100 TL ye snowman m200İşlemci önerisi ? Asus p5g41t-m lx
Uygun fiyatlıysa anakart komboda olur çok pahalı olmayan