James Gg
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,798
İşlemciden pahalı nerdeyse zaten soğutucu yaniQ9650 Kullanıyorum Snowman X6 kule tipi anca soğutuyor.Sağlam soğutucu olmadan asla tavsiye etmiyorum.
İşlemciden pahalı nerdeyse zaten soğutucu yaniQ9650 Kullanıyorum Snowman X6 kule tipi anca soğutuyor.Sağlam soğutucu olmadan asla tavsiye etmiyorum.
Ben 250 ye aldım şimdi ne kadar bilemiyorum işlemci yi 450 almıştım geçen yıl.İşlemciden pahalı nerdeyse zaten soğutucu yani
450 mı .d vay be okadar varmıBen 250 ye aldım şimdi ne kadar bilemiyorum işlemci yi 450 almıştım geçen yıl.
450 mı .d vay be okadar varmı
Bu abartmış ama bu 9650,9550ile karıştıran oluyor veya 9500,9400 Quad serisinin en üst modeli oluyor.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
700 cidden abartı r3 1200 alirim o parayaBu abartmış ama bu 9650,9550ile karıştıran oluyor veya 9500,9400 Quad serisinin en üst modeli oluyor.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Modlu bios varQ8400 olabilir performansını bilmiyorum ama modli bios var anakartında muhtemelen çünkü Xeon desteklemiyor
Hocam bu arada ısı ve böyle %100 kullanımlar yüzünden drop girer mi ? Fortnite de aşırı drop giriyor oyun zevki kalmıyor 1 donunca birdaha oynanmıyor sürekli donmaya başlıyor.Q8400 olabilir performansını bilmiyorum ama modli bios var anakartında muhtemelen çünkü Xeon desteklemiyor
H81 i5 4460(4.nesil yanlış yazmış olabilirim) h61 i5 3470 yapabilirsin fiyatları bilmiyorum ama.Ne kadar tutar tahmini model verebilir misiniz işlemci anakart vs
şöyle giriş seviyesi bır h61 anakart + i5 3470 işlemci bakılır.Ne kadar tutar tahmini model verebilir misiniz işlemci anakart vs
Hiç bilmiyorum 500 filan ama herhalde.Benim anakart işlemci kaça gider sence ?