- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Modlama yapmanız gerekmekte anakartın nedir yardim edeyimArkadaşlar bu normal mi islemci bosda iken 50 derece tam %80-%100 arasi kullanilinca 100 dereceye dayaniyor. Fanda 2100rpm de donuyor sikinti nerededir yardim eder misiniz?
Burdan bios yukleyin lütfen ve lütfen rev değerlerini dikkat edinArkadaşlar bu normal mi islemci bosda iken 50 derece tam %80-%100 arasi kullanilinca 100 dereceye dayaniyor. Fanda 2100rpm de donuyor sikinti nerededir yardim eder misiniz?
Abi bu anakartimModlama yapmanız gerekmekte anakartın nedir yardim edeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan bios yukleyin lütfen ve lütfen rev değerlerini dikkat edin
Gigabyte GA-G41M-Combo (rev.1.3-rev.1.4-rev.2.0)-XEON Microcode BIOS-MOD FILE List
Gigabyte GA-G41M-Combo (rev.1.3-rev.1.4-rev.2.0) XEON X5460 1333MHz. <OK> XEON E5450 1333MHz. <OK> XEON X5472 1600MHz. <OK> XEON X5450 ...xeon771to775biosmod.blogspot.com
Abi bu anakartim
GA-G41M-Combo (Rev. 2.0) | Anakart | GIGABYTE
Avrupa Birliği ErP(Energy-related Products) gereksinimlerini karşılar En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur. Patentli GIGABYTE DualBIOS™ teknolojisi, BIOS hatalarına karşı en üst seviye koruma sağlar FSB 1333MHz, 45nm Intel® Core™ 2 çok-çekirdekli işlemci...www.gigabyte.com.tr
Bios update yaparken başka bir islemci ile yapArkadaşlar bu normal mi islemci bosda iken 50 derece tam %80-%100 arasi kullanilinca 100 dereceye dayaniyor. Fanda 2100rpm de donuyor sikinti nerededir yardim eder misiniz?
Abi dedigini yapacagim ama suanda ekran kartimin fanlari hic bir sekilde donmuyor.Rev(2.0) olanı indirGigabyte GA-G41M-Combo (rev.1.3-rev.1.4-rev.2.0)-XEON Microcode BIOS-MOD FILE List
Gigabyte GA-G41M-Combo (rev.1.3-rev.1.4-rev.2.0) XEON X5460 1333MHz. <OK> XEON E5450 1333MHz. <OK> XEON X5472 1600MHz. <OK> XEON X5450 ...xeon771to775biosmod.blogspot.com
Başka bir islemci tak ,psu ne?Abi dedigini yapacagim ama suanda ekran kartimin fanlari hic bir sekilde donmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Çalışıp çalışmamasını sormadım, ayakları kırıldıysa eğer tam oturmaz ve temassızlık yaptığı için sıcaklıklar yüksek olur.Knk islemci faninindan bahsediyorsan bisey olmadi suan calisiyor islemci fani.
Ya abi vallaha zaten anlamadim bunu vidali yapsalar direk cok kolau sekilde takilicak. Degisik bisey ugrastim taktim ama sikinti yok. Fani kendime dogru cekiyorum kasayi oynatiyorum. Takabildim bence.Çalışıp çalışmamasını sormadım, ayakları kırıldıysa eğer tam oturmaz ve temassızlık yaptığı için sıcaklıklar yüksek olur.
Kontrol edin.
Abi anakartida bilgisayarci modlamisti acaba yanlis mi yapti?Rev(2.0) olanı indirGigabyte GA-G41M-Combo (rev.1.3-rev.1.4-rev.2.0)-XEON Microcode BIOS-MOD FILE List
Bios update yaparken başka bir islemci ile yap
Dostum şimdi şöyle yapıyoruz eski işlemcini takPsu Cooler Master rs-600-acab-m2
Ya abi vallaha zaten anlamadim bunu vidali yapsalar direk cok kolau sekilde takilicak. Degisik bisey ugrastim taktim ama sikinti yok. Fani kendime dogru cekiyorum kasayi oynatiyorum. Takabildim bence.
Abi anakartida bilgisayarci modlamisti acaba yanlis mi yapti?
Dediklerini yapacagim abi tesekkur ederimde su ekran karti fanini ilk olarak duzeltmem lazim.Dostum şimdi şöyle yapıyoruz eski işlemcini tak
Bios dosyasını indir rev2.0 olani daha sonra usb belleğe at anakartın birinci veya ikinci portuna tak ve bios update başlat
Ekran kartini cikart ve geri tak buyik ihtimal statik elektirik birikti bios pilini tak ve geri çıkartDediklerini yapacagim abi tesekkur ederimde su ekran karti fanini ilk olarak duzeltmem lazim.
Biosu flasha indirdikden sonra e5450 yi takip ondan sonra mi bios update baslatmam lazim?Dostum şimdi şöyle yapıyoruz eski işlemcini tak
Bios dosyasını indir rev2.0 olani daha sonra usb belleğe at anakartın birinci veya ikinci portuna tak ve bios update başlat
Hayır eski işlemcin ile bios güncelleBiosu flasha indirdikden sonra e5450 yi takip ondan sonra mi bios update baslatmam lazim?