Ne kadara aldın?+arkadaş dün gaming gecesinden bu model ekran kartı aldım sizce doğru mu yaptım sıcaklık vs olarak sorun yaşamam umarım.kartı kullananlar varsa bana yardım edebilir mi
2250Ne kadara aldın?+
çok uygun
Ya o fiyata Sapphire Pulse alınabilirdi ama sıkıntı değil almışsınız üzmez diye düşünüyorum hayırlı olsun.
evet fiyat konusunda bir tereddüt yaşamıyorum özellikle 3 fanlı olanı diye aldım ama sıcaklık değerleri konusunda bilgim yok araştırıyorumçok uygun
Güzel fiyat hata yapmadin
Evet aslında aldıktan sonra onu fark ettim ama sistem topluyorum en baştan ve ufakta olsa indirimler önemli benim için aradaki 50tl fark beni üzmez umarımYa o fiyata Sapphire Pulse alınabilirdi ama sıkıntı değil almışsınız üzmez diye düşünüyorum hayırlı olsun.
Ben 2 fanlı modeli kullanıyorum 80 gördüm 3 fanlıyı bilmiyorumevet fiyat konusunda bir tereddüt yaşamıyorum özellikle 3 fanlı olanı diye aldım ama sıcaklık değerleri konusunda bilgim yok araştırıyorum
Umarım doğru bir tercih yapmışımdır cevabın için teşekkürlerGüzel fiyat hata yapmadin
80 derece hangi şartlardaBen 2 fanlı modeli kullanıyorum 80 gördüm 3 fanlıyı bilmiyorum
2 fanlı modeli ısınan bir model .Umarım doğru bir tercih yapmışımdır cevabın için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
80 derece hangi şartlarda