🔥İndirim XFX QICK319 Rx 7800XT 16gb - 21.850 TL - 6 taksit peşin

Hocam bütçem o kadar üste çıkamaz 6 taksit ile aldim 7800xt yi vatanda 29 a iniyor saphirin bu kartı bütçem sorun olmasa bu karti alirdim ama 7800 xt aldim bakalim bunu mantıklı mı yaptık hata mı yaptım zaman gösterecek, birde bunun merc olanına daha iyi diyorlar bu kart ile ilgili pek yorumda bulamadım
gayet mantıklı 6 taksit peşin avantajlı oluyor her zaman denk gelmez
merc'in soğutma bloğu bundan daha kalın ama kötü bir hava akışı olan kasaya koymadıkça ısınmaz diye düşünüyorum.

bu kartı görünce aklıma elektirik faturası ve coil whine sesi geliyor

Duyduklarinizla mi konuşuyorsunuz hocam yoksa geçmişe dayalı bir tecrübeniz mi var varsa aydınlatırsın sevinirim
vallahi bir çok teknoloji forumunu yıllardır yazmadan takip ediyorum, 21 -k verip o kartı almayı düsünen net teknolojiye savaş açmıştır. hayır illa amd olacaksa 9060xt alın yani.

vallahi bir çok teknoloji forumunu yıllardır yazmadan takip ediyorum, 21 -k verip o kartı almayı düsünen net teknolojiye savaş açmıştır. hayır illa amd olacaksa 9060xt alın yani.
fiyat güncel olmayan bir kart için pahalı gibi ama dediğinizde abartı sanki zira ben 7700xt kullanıyorum ve gayet yeterli bir performansa sahip her işimi görüyor. (dipnot ben alırken 9000 serisi yoktu yoksa 9060 ya da 9070 xt alırdım)

Duyduklarinizla mi konuşuyorsunuz hocam yoksa geçmişe dayalı bir tecrübeniz mi var varsa aydınlatırsın sevinirim
coil whine sesi şans gibi her model kart da çıkabilir fabrikasyondur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri