Bu sistem bu kart ile yapıldı. Dereceler gayet iyi.
Ayrıca bende 2 tane farklı model daha var RX 6750 XT ROG ve MERC modelleri. Rog 65 derecelerde takılıyor oto fanda. MERC 70 derecede takılıyor oto fanda.
gerçekten bu derecelerde çalısıyorsa çok iyi cidden bu derecelerde çalısıyor 82leri görmüyorsa hotspotlar 100 ü görmüyorsa alınabilecek en mantıklı sıfır kart o zaman ama bildiğim tanıdığım çoğu kisi 80leri geçiyor ve mhz kısıyor
teknoloji şans işi hocam. ben sıfır aldığım kartı 10 yıl boyunca kullandım gtx 780ti artık mavi ekran verdirtmeye başladığı için rtx 2060 geçtim. o zamanlar aldığım başka bir kart da gtx 750ti hala sıkıntısız çalışıyor. 1 yılda bozulan bir çok ürünüm de oluyor garantileriyle uğraştığım 10 yıla yakın dayanan ve hatta daha uzun süre boyunca kullandığım ürünler de
Ben garantiye ürün gönderdiğimi bir kez hatırlıyorum o da Samsun üretimli Reeder ülkemize ilk geldiğinde intel atom işlemcili çok hızlı bir tabletini aldım, şarj aleti bozuldu, o da kargo parası kadar idi vatan bilgisayardaki müşteri hizmetlerindeki eleman, abi yenisini al, kargo parası da sana ait olacak garantide ayrıca tableti de göndermek lazım şarj aleti değişimi için dedi. Garantiye fark vermek zoruma gidiyor. 11. Ayda S23U aldım server kytlı 29 bin liraya, neredeyse şuan bile 2 tane alınabiliyor sıfır parasına. Aynı cihazlar, fazla paraya bence gerek yok, ama şans işi tabikide, temiz bulursan ve adama güvenirsen harika kar edebiliyorsun.
ben de bunlar arasında üçüncüyüm. bu kadar fiyatı ikinci ele vereceğime gider sıfırını alırım diyorum hatta görüyorum sahibindende öyle ilanların çoğu aylar boyunca ilanda kalıyor ilan tarihi güncellenip tekrar sokuyor vs. çoğu kişinin de aynı düşünüyor bence iyi bir indirim olmadıktan sonra neden ikinci el alayım
gerçekten bu derecelerde çalısıyorsa çok iyi cidden bu derecelerde çalısıyor 82leri görmüyorsa hotspotlar 100 ü görmüyorsa alınabilecek en mantıklı sıfır kart o zaman ama bildiğim tanıdığım çoğu kisi 80leri geçiyor ve mhz kısıyor
Özellikle bu modeli kullanmadım ama dediğim gibi 2 farklı modeli var elimde şuan sabit çalışıyorlar. Kendi sistemimde Rog var derecelerini atayım sana. Şuan zaten oyundayım. 230 w çekip bu derecelerde kalıyor.
Özellikle bu modeli kullanmadım ama dediğim gibi 2 farklı modeli var elimde şuan sabit çalışıyorlar. Kendi sistemimde Rog var derecelerini atayım sana. Şuan zaten oyundayım. 230 w çekip bu derecelerde kalıyor. Alıntıyı görüntüle
Sen kızart kanka benim kartın üzerine su koyuyorum soğusun diye. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin 580 nasıl yaz aylarında zamanında kullanıyordum da yalan yok her ne kadar amd kullanıp, sevsemde xfx rx 580 vardı oyunlarda gpu sıcaklığı 80-88 derece arası, hotspot ise 90-105 arası geziyordu, şuan ki ise rx 6600 oyunlarda 65 gpu, 80 hotspot dünya varmış mimariler arası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu örnekte de görüleceği üzere eskide kaldı o devran yani.
Özellikle bu modeli kullanmadım ama dediğim gibi 2 farklı modeli var elimde şuan sabit çalışıyorlar. Kendi sistemimde Rog var derecelerini atayım sana. Şuan zaten oyundayım. 230 w çekip bu derecelerde kalıyor. Alıntıyı görüntüle