5 FPS fark var hem de daha çok ısınıyor geçilmez6700xt'den geçilmez dimi?
Geçilmez. %3~ daha iyi performans verecek diye elindekinden %50 daha fazla güç tüketen bi karta geçmiş olursun.6700xt'den geçilmez dimi?
Memnunmusun kardeşim aynısından bende aldım.Ben sipariş verdim. Umarım pişman olmam fiyat çok Uygun geldi bana![]()
3 serisi yerine 4 serisi ile örnek verelim artık sonuçta 4 serisini kullanan veya almayı düşünen çok kişi var.3070-3070 TI araliginda. Onu bunu bilmemde kart asiri yakisikli.
sıcak olayını düzeltebiliyorsunuz. Bende ilk aldıgımda 80 dereceye çıkmıştı ama fan ayarını yapınca düzeldi.12000₺ kadar düşmüştü. Çok sıcak çalışıyor. Magfolursunuz. Almayanlar bana dua eder.
Yok bee6700xt'den geçilmez dimi?
5 FPS fark var hem de daha çok ısınıyor geçilmez
stres testinde max 68-69 derece.12000₺ kadar düşmüştü. Çok sıcak çalışıyor. Magfolursunuz. Almayanlar bana dua eder.
bu ürünü kesinlikle al. Aynı ekran kartı var büyük ve ağır. Anakartı yamultabilir.Ben sipariş verdim. Umarım pişman olmam fiyat çok Uygun geldi bana![]()
stres testinde max 68-69 derece.
ki oyunlar bu kadar zorlamıyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu ürünü kesinlikle al. Aynı ekran kartı var büyük ve ağır. Anakartı yamultabilir.
fan ayarı yaparsanız uzun ömürlü olur mı bilmem stock halde sicaktır ben onu derim. Ki uzun süredir bu fiyata bu kart. Çok şık lakin tercih meselesi