değerlendirmeni paylaşır mısın kullandıktan sonra özellikle sıcaklık değerleri ? hayırlı olsun hocamBen sipariş verdim. Umarım pişman olmam fiyat çok Uygun geldi bana
değerlendirmeni paylaşır mısın kullandıktan sonra özellikle sıcaklık değerleri ? hayırlı olsun hocamBen sipariş verdim. Umarım pişman olmam fiyat çok Uygun geldi bana
7700 xt daha iyi daha mantıklı
Hocam merhaba seninki de aynı lansman modelinden sanırım. Sıcaklık, gürültü, performans konusunda yorumun nedir? Almayı düşünüyorum da artılarını eksilerini yazarsan sevinirim, eğer sıkıntılıysa 6750XT'de başka modellere yöneleceğim veya 4060Ti'ye bakacağım. Bir youtube videosu oyun testinde aynı kartın başka modelinde %70fan hızıyla 55 derece civarında geziyor sanırım sıcak çalışma durumu var?3 serisi yerine 4 serisi ile örnek verelim artık sonuçta 4 serisini kullanan veya almayı düşünen çok kişi var.
Linkteki ekran kartını kullanıyorum aynı siteden almıştım.
6750xt ekran kartı 4060tiden ortalama 5fps fazla veriyor.
Bazı oyunlarda aynı fps
Bazı oyunlarda 4060ti 3-4 fps fazla veriyor ama çoğunlukla 6750xt daha iyi.
DLSS i katarsanız yeni oyunlarda fsr 3 oldugu için pek fark olmuyor artık.
DLSS olupta fsr 3 olmayan oyunlarda fsr 3 mod indirerek te aynı avantajı sağlayabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıcak olayını düzeltebiliyorsunuz. Bende ilk aldıgımda 80 dereceye çıkmıştı ama fan ayarını yapınca düzeldi.
örnek sıcaklık 75e çıksa bile fanlar %70-80 aralığında çalışıyordu ben bunu 65 dereyece düşürüp fanı %100 ayarladıgımda sıcaklık 65 oldugunda otomatik fan %100 oluyor ve sıcaklık max 60 derece oluyordu.
Alıntıyı görüntüle
rx6750xt kullananlar fan ayarını böyle yaparsa sıcaklık 60-65 arası oynuyor.
Hocam siz bizzat mı deneyimlediniz sıcak çalıştığını? Ben de almayı düşünüyordum lansman modeliymiş çekindim12000₺ kadar düşmüştü. Çok sıcak çalışıyor. Magfolursunuz. Almayanlar bana dua eder.
aynen aynı model. Performans ve gürültü de sıkıntı yok. Sıcaklık fan ayarlarını yapman lazım stok ayarda ısınabilir. Ek olarak 2K da kullanmanızı tavsiye ederim. Başaka bir durum yokHocam merhaba seninki de aynı lansman modelinden sanırım. Sıcaklık, gürültü, performans konusunda yorumun nedir? Almayı düşünüyorum da artılarını eksilerini yazarsan sevinirim, eğer sıkıntılıysa 6750XT'de başka modellere yöneleceğim veya 4060Ti'ye bakacağım. Bir youtube videosu oyun testinde aynı kartın başka modelinde %70fan hızıyla 55 derece civarında geziyor sanırım sıcak çalışma durumu var?
Hocam siz bizzat mı deneyimlediniz sıcak çalıştığını? Ben de almayı düşünüyordum lansman modeliymiş çekindim