Wattman hatası yiyenler var ama ben hiç yemedim 6700xtle. Kullanmayı bilen wattman yemez diye düşünüyorum doğru driver surumunde wattman yemezsin geneldexfx rx 6600 alamk istiyorum ve forumlara baktım bazı kişiler wattman hatası verir diyor ama bazı kişiler vermiyor diyor sizce alayımmı ve wattman hatası verirmi
kullanmayı bilen derken mesela sadece driverleri sürekli güncel tutsam sıkıntı çıkmazmıWattman hatası yiyenler var ama ben hiç yemedim 6700xtle. Kullanmayı bilen wattman yemez diye düşünüyorum doğru driver surumunde wattman yemezsin genelde
Driverlari güncel tutma bazı driverlar sorunlu bazıları sorunsuz en sorunsuz olan recommended WHQL 22.5.1 dir ben bir süre onu kullandım sonra son driver olan 22.8.2 sorunsuz mu diye baktım onda da sorunla karşılaşmadım ama 22.7.1 sürümünde çok fazla drop yedim 1saat sonra değiştirmiştim o sürümü yani doğru driver bulunca sorunsuz oluyokullanmayı bilen derken mesela sadece driverleri sürekli güncel tutsam sıkıntı çıkmazmı
tamamdır çok saolDriverlari güncel tutma bazı driverlar sorunlu bazıları sorunsuz en sorunsuz olan recommended WHQL 22.5.1 dir ben bir süre onu kullandım sonra son driver olan 22.8.2 sorunsuz mu diye baktım onda da sorunla karşılaşmadım ama 22.7.1 sürümünde çok fazla drop yedim 1saat sonra değiştirmiştim o sürümü yani doğru driver bulunca sorunsuz oluyo
Eger degistirme secenegin varsa Sapphire markasını al ben kullanıyorum sıkıntısızxfx rx 6600 alamk istiyorum ve forumlara baktım bazı kişiler wattman hatası verir diyor ama bazı kişiler vermiyor diyor sizce alayımmı ve wattman hatası verirmi
Hocam kart çok ince ısı konusunda problem yaşıyabilirsiniz bu yönden bile saphire tercih edilebilirhazır sistem olduğu için değişmiyor ama bir arkadaşım xfx amd ekran kartlarının en iyisidir demişti
Doğru bir Windows ve güncel driverlar ile hiç sıkıntı yaşamadım gönül rahatlığıyla alabilirisn. Xfx soğutma konusunda da çok başarılı. Fiyatını hak eden bir marka/kart. Watman alınca eliniz kolunuz tutuşmasin. Zaten sıfır bir kart ile watman alıyorsanız muhtemelen bir uyumsuzluk vardır. Eskiden Twitch de büyük ekrana alınca opera da uyumsuzluk oluyordu f5 atıp öyle tam ekran yapmam gerekiyordu yoksa watman uyarısı veriyordu, Chrome da sıkıntı olmuyordu. Biraz uyumluluk tarafında geri Nvidia kartlara göre ama yeni gelen driver patchi ile buda fixlendi. Tabi bu sadece uyariydi kartmda hiçbir sorun yok/olmadı.xfx rx 6600 alamk istiyorum ve forumlara baktım bazı kişiler wattman hatası verir diyor ama bazı kişiler vermiyor diyor sizce alayımmı ve wattman hatası verirmi