XFX RX 6600 Hata Verirmi

r4ederz

80+
Reaksiyon skoru
2
xfx rx 6600 alamk istiyorum ve forumlara baktım bazı kişiler wattman hatası verir diyor ama bazı kişiler vermiyor diyor sizce alayımmı ve wattman hatası verirmi

xfx rx 6600 alamk istiyorum ve forumlara baktım bazı kişiler wattman hatası verir diyor ama bazı kişiler vermiyor diyor sizce alayımmı ve wattman hatası verirmi
Wattman hatası yiyenler var ama ben hiç yemedim 6700xtle. Kullanmayı bilen wattman yemez diye düşünüyorum doğru driver surumunde wattman yemezsin genelde

Wattman hatası yiyenler var ama ben hiç yemedim 6700xtle. Kullanmayı bilen wattman yemez diye düşünüyorum doğru driver surumunde wattman yemezsin genelde
kullanmayı bilen derken mesela sadece driverleri sürekli güncel tutsam sıkıntı çıkmazmı

Watman olursa beni etiketlerin yardım edebilir im

kullanmayı bilen derken mesela sadece driverleri sürekli güncel tutsam sıkıntı çıkmazmı
Driverlari güncel tutma bazı driverlar sorunlu bazıları sorunsuz en sorunsuz olan recommended WHQL 22.5.1 dir ben bir süre onu kullandım sonra son driver olan 22.8.2 sorunsuz mu diye baktım onda da sorunla karşılaşmadım ama 22.7.1 sürümünde çok fazla drop yedim 1saat sonra değiştirmiştim o sürümü yani doğru driver bulunca sorunsuz oluyo

Driverlari güncel tutma bazı driverlar sorunlu bazıları sorunsuz en sorunsuz olan recommended WHQL 22.5.1 dir ben bir süre onu kullandım sonra son driver olan 22.8.2 sorunsuz mu diye baktım onda da sorunla karşılaşmadım ama 22.7.1 sürümünde çok fazla drop yedim 1saat sonra değiştirmiştim o sürümü yani doğru driver bulunca sorunsuz oluyo
tamamdır çok saol

Eger degistirme secenegin varsa Sapphire markasını al ben kullanıyorum sıkıntısız

Doğru bir Windows ve güncel driverlar ile hiç sıkıntı yaşamadım gönül rahatlığıyla alabilirisn. Xfx soğutma konusunda da çok başarılı. Fiyatını hak eden bir marka/kart. Watman alınca eliniz kolunuz tutuşmasin. Zaten sıfır bir kart ile watman alıyorsanız muhtemelen bir uyumsuzluk vardır. Eskiden Twitch de büyük ekrana alınca opera da uyumsuzluk oluyordu f5 atıp öyle tam ekran yapmam gerekiyordu yoksa watman uyarısı veriyordu, Chrome da sıkıntı olmuyordu. Biraz uyumluluk tarafında geri Nvidia kartlara göre ama yeni gelen driver patchi ile buda fixlendi. Tabi bu sadece uyariydi kartmda hiçbir sorun yok/olmadı.
Watman alınca zaten PC kapanmıyor sadece AMD masaüstü uygulaması uyarı kutucuğu veriyor o kadar. Tabi watman alıp PC kendini kapiyorsa sorun büyüktür orasi farklı...
Opera da bu büyük ekrana alma dışında her oyunu 5-6 aydır ultrada oynatan ve 0 hata aldığım bir kart. Unreal/blender vs gibi programlarda da sorunsuz calismakta.
3060 a göre çok daha ucuz ve etkili kesinlikle öneririm. Tabi paranız varsa Nvidia gpu tarafinda ilk akla gelen olmali.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şimdi AYDINLANDİM bu operanin ayarlarında gpu donanımı gibi bir ayar vardı belki de o yüzden böyle bir ufak hata alıyordum. Vay anasını aklıma şimdi geldi...

Geri