XFX rx5700xt alınır mı?

Yurt dışında baya popüler bir marka ama Türkiye'ye yeni geldi. Fiyatı uygunsa alablirsiniz bence. Ayrıca Abdullah abinin incelemesini isterim ben. Bir sponsorluk verseler iyi olur kendileri adına. Yoksa Tr'ye yeni gelmiş bir marka olarak biraz sıkıntı çekebilirler.

xfx ekran kartları nasıl bilgilendirir misiniz? linkteki ekran kartını almayı düşünüyorum
Amazon'da bol bol satılan bir ekran kartı markası kullanmadığımdan ve Türkiye'de çok yaygın olmadığından bir bilgim yok ama Amazon'da satılan en çok rx 5700 xtlerden birisi diye biliyorum.

fiyatı diğer markalar göre daha ucuz 3 fanlı olması cezbediyor insanı sanırım alacağım bu kartı

Yurt dışında baya popüler bir marka ama Türkiye'ye yeni geldi. Fiyatı uygunsa alablirsiniz bence. Ayrıca Abdullah abinin incelemesini isterim ben. Bir sponsorluk verseler iyi olur kendileri adına. Yoksa Tr'ye yeni gelmiş bir marka olarak biraz sıkıntı çekebilirler.
Almanya da oturan biri olarak xfx in hiç popüler olduğunu söyleyemem
Herkes Sapphire yada msı alıyor
Eğer Nvidia ise msı AMD ise sapphire
kültür mü olmuş bilmiyorum bende rx 5700 XT gaming x Alacam çok muhteşem bir soğtuması var öneririm

fiyatı diğer markalar göre daha ucuz 3 fanlı olması cezbediyor insanı sanırım alacağım bu kartı
Eğer anakartında argb skoru varsa
3 pimli RGB slotu yani
Türkiye'de fiyat farkı çok yoksa kesinlikle
Sapphire RX 5700 XT nitro plus öneririm
Oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor ileriye dönük bir kart

xfx ekran kartları nasıl bilgilendirir misiniz? linkteki ekran kartını almayı düşünüyorum
Thicc 2 asla alma thicc 3 alabilirsin linkteki thicc 3 gayet alınabilir bir model.

Ama bu daha ucuz paran cebinde kalsın belki sistemin başka yerlerine eklersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,483
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri