SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Bu yorum haklı bende de bozuk görüntü vermişti servise yollayıp iade ettim.bana kalsa neden almazdım
1 rx 590 çıkalı 3 yıl oldu
2 kart ısınan bir model
youtubede bir yorum buldum senin kartı alan birinin oku benşm tavsşyem iade et 1700 5500xt 8gb var itopyada inidirimde kaçirma yada gaming gecesi iyi indirim olan bir kartı bak mesajı beğenirsen sevinirim
kart bide gaming gecesi daha ucuz olcak 1850 TL çöpe atma
youtube yorumu
Suleyman Kacan1 hafta önce
Arkadaşlar pek yorum yazmakla falan uğraşan biri değilim aslında, lakin bu kart beni strese soktu sizide boş yere sokmasın. Bu kartı incehesap tan 1700 küsür TL ye aldım, kart kasanın kapakları açıkken dahi 80 derece civarında çalışıyordu kapakları kapatınca 83-84 derecelere çıkıyordu. Ve kart fanları deli gibi 2600-2800 rpm lerde dönüyor, gürültüyü düşünün artık, birde bana gelende coil whine vardı, karta yüklenince onun cızırtısı, fanlar falan kasanın içinde kamyon çalışıyor sanki. Bir iki kerede oyun kilitlendi ekran karardı falan. Hemen iade ettim. Yerine 1840 TL ye sapphire nitro+ rx 5500 xt se 8gb aldım. DÜNYA VARMIŞ. Oyunlarda Maximum ayarlarda 63-68, gpu test programında dahi max 71 dereceyi geçmiyor ve 71 derecede fanlar 750 rpm civarı dönüyor.(kasa kapalı ve havalar şuan daha sıcak) Ne tık, ne ses. Çoğu oyunda fan bile açmıyor zaten. Kısacası Xfx rx590 = 80 küsür derece + 2700rpm civarı fan gürültüsü+ coil whine cızırtısı Sapphire nitro+ rx 5500 xt = max 71 derece + 750rpm civarı fan sükuneti*Fiyatlar yaklaşık aynı, denk getirebilirsiniz. * rx590 bazen 3-4 fps fazla alır. (değer mi ? ) Tercih sizin... Sağlıcakla...
Daha az göster