yok hocam yanlışilıkla sizin mesajınıza alıntı yaptım pardonArkadaş Garantisi Yok Yazmış , Ona İstinaden yazdım.
yok hocam yanlışilıkla sizin mesajınıza alıntı yaptım pardonArkadaş Garantisi Yok Yazmış , Ona İstinaden yazdım.
Sıkıntı Yok Hocam.yok hocam yanlışilıkla sizin mesajınıza alıntı yaptım pardon
haydaaa 1 hafta oldu benimki geleli neyse yapacal bişi yok istesem iade ederim ama statik poşetini bulamadım malesef :/2 Yıl Amazon Avrupa Garantisi Var .
extradan vergi ödeyecekmiyiz yoksa fiyata dahil miYaklaşık bir haftadır her gün biraz biraz fiyatını düşürerek sepette son haliyle 7238₺ ye getirdiler. Almak isteyen olursa satıcı amazon germany
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core RX-66XL8LFDQ 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core RX-66XL8LFDQ 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
böyle indirimler yaza kadar devam eder mi?Ben önce 7560'a almıştım iptal edip 7330'aldım şimdi yeniden düşmüş. Stok fazlayken fiyatı az tutup azaldıkça yükseltseler daha mantıklı olurdu sanki. Şimdi yine iptal edip yeniden alabilirim ama her iptal yeniden alışta kargo süresi uzuyor
Bence şuan İndirimler amazondan çok dolara bağlı.böyle indirimler yaza kadar devam eder mi?
valla 7000 tl civarı benim için çok önemliBence şuan İndirimler amazondan çok dolara bağlı.
Fiyata dahilextradan vergi ödeyecekmiyiz yoksa fiyata dahil mi
aradaki farkı amazon verebilir.Müşteri hizmetlerini arayacağım. 600tl bana göre az para değil öğrenciyim ve kendim çalışarak sistemimi topluyorum. En azından bir klavye alırım.
2 ay once dolar 13.5 iken 9000 e alacaktim, dolar suan 14.25 oldu ve bu kartlar 7300 e bulunabiliyor. Belli ki stoklar asiri fazla oldugu icin kartlar msrp ye dogru gerilemeye basladi. Normal sartlarda olmasi gereken fiyattan satildigi zaman su ucuk dolar kurunda bile bu kart piyasada 4500 e cok rahat bulunur.ne