Xfx Rx6600 6643₺ Amazon

Yaklaşık bir haftadır her gün biraz biraz fiyatını düşürerek sepette son haliyle 7238₺ ye getirdiler. Almak isteyen olursa satıcı amazon germany
extradan vergi ödeyecekmiyiz yoksa fiyata dahil mi

Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm yardımcı olmaya çalıştılar ama bu konuda para iadesi yapılmayacağını söyledi. Bu durumda iade edip tekrar satın almam gerekiyor. 5-10 gün de amazona ulaşsa 1 haftada para iadesi için beklesem... 2-3 hafta sürer ki zaten bu fiyatta kalmaz büyük ihtimal. Ben su içmeye gidiyorum.

Ben önce 7560'a almıştım iptal edip 7330'aldım şimdi yeniden düşmüş. Stok fazlayken fiyatı az tutup azaldıkça yükseltseler daha mantıklı olurdu sanki. Şimdi yine iptal edip yeniden alabilirim ama her iptal yeniden alışta kargo süresi uzuyor
böyle indirimler yaza kadar devam eder mi?

2 ay once dolar 13.5 iken 9000 e alacaktim, dolar suan 14.25 oldu ve bu kartlar 7300 e bulunabiliyor. Belli ki stoklar asiri fazla oldugu icin kartlar msrp ye dogru gerilemeye basladi. Normal sartlarda olmasi gereken fiyattan satildigi zaman su ucuk dolar kurunda bile bu kart piyasada 4500 e cok rahat bulunur.

Xfx in bu modeli alt seviye arasında başarılı bir kart. Alınır.

2 ay once dolar 13.5 iken 9000 e alacaktim, dolar suan 14.25 oldu ve bu kartlar 7300 e bulunabiliyor. Belli ki stoklar asiri fazla oldugu icin kartlar msrp ye dogru gerilemeye basladi. Normal sartlarda olmasi gereken fiyattan satildigi zaman su ucuk dolar kurunda bile bu kart piyasada 4500 e cok rahat bulunur.ne
Post automatically merged:

ne 14.25 i 15 oldu dolar

Geri