XFX RX9070XT Mercury Gaming Edition (World kart Faizsiz 6 taksit) 36.500TL

MrCodeX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,550
Kart tasarım olarak çok iyi değil gibi ama fiyatın gideri var şuan en düşük 5070ti 40k ama faizsiz taksit yok.
Site boykot listesinde

amazonda 37k civarı fiyat faizsiz 6 taksit diğer kartlara da var
1744698926434.png

Son düzenleme:
Tasarım nası çok iyi değil ya gördüğüm en iyi 9070xt

Siyah kutulu ne demek anlamadım dış kutu yok sadece iç kutu ile mi geliyor

40 bine 3 taksit dahi olsa 5070ti almak daha mantıklı bana göre. ayrıca bu modelin termal değerleri çok iyi değildi hatırladığım kadarıyla. hepsiburadada pulse veya pure modeli mantıklı illa 9070xt alınacaksa.

Mercury Edition, XFX'nin üst serisi.

Bu model Mercusy serisinde sadece beyaz led ve non-oc versiyonu. Dİğer versiyonlarındaki farklar ise ARGB, OC ve bir serisinde mıknatıslı kolay değiştirilebilir fan kullanması. (fanı bulacağızda değiştireceğimiz güne kadar fan fandır. :) )

Bence de alınabilir duruyor. Bir arkadaşıma çok önerdim 6 taksit world kart ile alabileceğinden ama arkadaşım baya zengin olduğundan 42.000 ' e gitti Nitro+ ' ı HB'den sipariş etmiş. :)

İyi tamam kral o da fiyat farkı.....

biliyorum da bu daha güzel geldi bide 41 42k o
Fiyat olarak demiyorum.Nvidia gibi 12 pin e gecmesi ve bu kabloyu arka plakadan vermesi, on taraftaki led in üstüne petek görünümlü ızgara vermesi çok güzel olmuş

evet o detaylar süper, bunda da var mı acaba
Yanlış bilmiyorsam Amd de 12 pin e geçen Nitro + ile Asrock Taichi var sadece 9070 xt de. Kablo saklama olayı ise sadece Nitro+ var. Keşke tüm markalar örnek alsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,224
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri