XFX RX9070XT Mercury Gaming Edition (World kart Faizsiz 6 taksit) 36.500TL

çok güzel tek ben begendim sanırsam
en üst sürümü bir de bu. Yurtdışında milletin favori kartlarından biz de bu kadar ucuza satılmasına şaşırdım. Nitro + gibi 40k olmasını bekliyordum

en üst sürümü bir de bu. Yurtdışında milletin favori kartlarından biz de bu kadar ucuza satılmasına şaşırdım. Nitro + gibi 40k olmasını bekliyordum
Mercury serisinin en kötüsü gibi gözüküyor
223.png

Ah cw üzümlü kekim alıp deneyin cw çıktı iade çıkmadı devam :) İade ederken CW belirtmeyin yoksa iade almayıp servise yönlendiriyor lavuklar.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-15 165835.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 165835.png
    65.4 KB · Hit: 23
Mercury serisinin en kötüsü gibi gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Mercury eski adıyla Merc XFX in en tepe modeli. Bu seride biraz farklılık yapıp Magnetic Air adı altında değiştirilebilir fan özelliği getirmişler özünde birebir aynı soğutucu bloğa sahip kartlar yani serisin en kötüsü değil sadece RGB ve değiştirilebilir fan olmayan model.

Şu an kullandığım da Sapphire Nitro+ 7900 Gre. Bunda da var CW. Zaten performans olarak etkisi olan bisey değil. Kasanın kapağını açarsam duyuyorum o sesi. Önemli bisey degil
Ben coil whine sorunu ile yaşamak zorunda kaldım o yüzden artık o bobin vızıltısını duymaya gücüm kalmadı sapphirenin tüm modellerinde bobin vızıltısı varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanından bile geçmem 9070xt nin bu paralara şu anda amd nin maksimum 32-33'e satması lazım bu kartı 40 bin verilecek kart değil lansman da 29 bine pulse sattılar tamamen satıcı şişirmesi nedeniyle bu fiyat 40 bine 5070ti çekin keyfinize bakın
peki bu 5080 in 24gb modeli çıkacak mı? 5070ti superin de vramı artacak mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri