Grande Terim
80+ Silver
Teşhir ürünüymüş.
Son düzenleme:
İyi değil çok iyi fiyat.İyi fiyat
Almayın, büyük ihtimalle mining çıkması kart stoğunu eritiyor.SIFIR istiyenlere Çok iyi fiyat
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Sıfır ürünün kontrol için açılıyor olmasi sacmaligina inanmaniza üzüldüm acikcasiAlmayın, büyük ihtimalle mining çıkması kart stoğunu eritiyor.
Alıntıyı görüntüle
satıcı 2.el kart gönderiyor almayınSIFIR istiyenlere Çok iyi fiyat
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Yorum bana ait değil. Ama yorumdan satıcının ne yaptığı anlaşılıyor, bunu yapan birkaç satıcı daha görmüştüm. Biri bilmeden ucuz diye almasın diye attım.Sıfır ürünün kontrol için açılıyor olmasi sacmaligina inanmaniza üzüldüm acikcasi
Gecmis olsun
bunu belirtmeleri lazım başlığa işte ama belirtmiyorlar
Aslında bu cevabı n11 ile paylaşmak lazım. Muhtemel kaldırılır ilan
Konuyu düzenle bence dostum tekrar'dan millet alır vs bir an gaza gelip buradaki yorumları okumadan vsSIFIR istiyenlere Çok iyi fiyat