Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim kartı birisi sahibinden üzerinden satıyor sanırım toplu olarak getirtmiş fiyatı 16.250 tl. Marka hakkında bilgi verirseniz fiyat olarak buna yakın başka ekran kartı tavsiye ederseniz sevinirim.
Sıfır yazıyor açıklamada başka satıcısı olmadığı için fiyat hakkında bi karşılaştırma da yapamadım.22.000 liraya Sapphire Pure modelini sıfır aldım. Performansı olarak memnunum. 2.el muhtemelen btc madencilik muhabbetine gelen kartlardan... Ben olsam az daha ekleyip sıfır kart alırdım.
Mesajımı düzenledim evet sıfır ilanı bende gördüm. Dediği gibi sıfır iki yıl garantili ve faturalı ise pazarlık yapmadan alınır.Hocam şöyle 2 tane ilan buldum sanırım mağaza sahipleri.
Yükleniyor...
www.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır yazıyor açıklamada başka satıcısı olmadığı için fiyat hakkında bi karşılaştırma da yapamadım.
hocam faturası yok o yüzden garantisi de olmayacağı için vazgeçtim. Faturalı olarak da 19 500tl ye satıyormuş.alınır güzel modeldir ama testleri lazım.
19000tlye 0 var zatenhocam faturası yok o yüzden garantisi de olmayacağı için vazgeçtim. Faturalı olarak da 19 500tl ye satıyormuş.