- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,521
O da vardı bunu da biz kendimiz yaptırttık ekstradan.xfx degil sappire pulse olması lazım onun
O da vardı bunu da biz kendimiz yaptırttık ekstradan.xfx degil sappire pulse olması lazım onun
Pure a bi el atar mısınız bi arkadaş rica ettiO da vardı bunu da biz kendimiz yaptırttık ekstradan.
Pure a bi el atar mısınız bi arkadaş rica etti![]()
kanka zaten kriz girdi giricek al sonra satarsın ama nvdia istiyorsan 5070ti bakacan oda astronomik şişik fiyat sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
paylaştıysan görmemişim kanka arada kaynıyor çok hızlı
Vallahi elimdeki kart şu an bana yetiyor yalan yok. Bunun üstüne geçebileceğim en mantıkı kart nvidiadan olur. Saydığım özelliklerden.senin uzun yıllar daha geçmen gereken bir kart yok ve eski amd kartları ile yeni amd kartlarını bir tutma.
Hocam 5070ti?
güzel bir kart ben de iki gün önce amazon'dan aldım. ama 5080 ni ezdiği ifadesi abartılı olmuş.ilk çıktığında aldım uzun süredir rx 9070 xt kullanıyorum 1 kere hata vs. almadım 2k tüm oyunlarda yüksek fps veriyor ayrıca saf kas gücünde rtx 5080 i bile ezdiği oyunlar var dlss fsr falan grafikleri bozuyor hiç bir oyunda açmanızı tavsiye etmem saf kas gücündede f/p olarak bu kartın rakibi yok gönül rahatlığı ile alın derim rtx 5070 falan bu kartın yanında traş makinası gibi kalır rtx 4070'ten hiç bir farkı yok bomboş bir kart yaptılar paylaştığım videoya göz atın anlarsınız tarafsız bir kanal o her şey gerçek
bazı oyunlarda dedim reisgüzel bir kart ben de iki gün önce amazon'dan aldım. ama 5080 ni ezdiği ifadesi abartılı olmuş.
AMD kartlar daha az ısınıyor video ya göre özellikle 9070 en düşük sıcaklık yanlış görmediysem hangi model acabailk çıktığında aldım uzun süredir rx 9070 xt kullanıyorum 1 kere hata vs. almadım 2k tüm oyunlarda yüksek fps veriyor ayrıca saf kas gücünde rtx 5080 i bile ezdiği oyunlar var dlss fsr falan grafikleri bozuyor hiç bir oyunda açmanızı tavsiye etmem saf kas gücündede f/p olarak bu kartın rakibi yok gönül rahatlığı ile alın derim rtx 5070 falan bu kartın yanında traş makinası gibi kalır rtx 4070'ten hiç bir farkı yok bomboş bir kart yaptılar paylaştığım videoya göz atın anlarsınız tarafsız bir kanal o her şey gerçek
AMD kartlar daha az ısınıyor video ya göre özellikle 9070 en düşük sıcaklık yanlış görmediysem hangi model acaba