Sethh 80+ Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Bayber 5 Ekim 2024 #1 Bütçe 29000 Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım siz hangisini öneririsiniz acaba farklı önerileriniz de varsa belirtirseniz sevinirim.
Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım siz hangisini öneririsiniz acaba farklı önerileriniz de varsa belirtirseniz sevinirim.
Sinan_Enginar 80+ Bronze Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 980 Dahası Reaksiyon skoru 305 İsim kaanzi 5 Ekim 2024 #2 Sethh yazmış: Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım siz hangisini öneririsiniz acaba farklı önerileriniz de varsa belirtirseniz sevinirim. Devamı için tıklayın... İkiside hemen hemen aynı fakat video fps vb. önem veriyosan S24 fe
Sethh yazmış: Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım siz hangisini öneririsiniz acaba farklı önerileriniz de varsa belirtirseniz sevinirim. Devamı için tıklayın... İkiside hemen hemen aynı fakat video fps vb. önem veriyosan S24 fe
Sethh 80+ Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Bayber 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 RTX 4060 TI yazmış: İkiside hemen hemen aynı fakat video fps vb. önem veriyosan S24 fe Devamı için tıklayın... Teşekkürler
RTX 4060 TI yazmış: İkiside hemen hemen aynı fakat video fps vb. önem veriyosan S24 fe Devamı için tıklayın... Teşekkürler