Neler Yeni

Xiaomi 14 cihazına custom rom önerisi

Zzabuza

80+
Eu rom+

Şuan global veya india ya dönersem integrityler geri gelir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açmaya çalışıyorum şuan bi türlü başvuramadım. Arkadaş cihazın bl sını kendi hesabı ile açmış ondan hesabı istiyorum şuan sanırım onla beklemeden aça bilirim
Cihaz global mi?

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Bay fahare
Eu rom+

Şuan global veya india ya dönersem integrityler geri gelir mi?
Evet önceki arkadaşın dediği gibiymis birkaç roma baktımda bulamadım rom sade lineage lsun Portlanmis Hali var oda iyi görünmüyor en iyisi eu romda kal ama bl kilidi kapanır döndüğünde haberin olsun

Zzabuza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ElxanEsgerli
Evet önceki arkadaşın dediği gibiymis birkaç roma baktımda bulamadım rom sade lineage lsun Portlanmis Hali var oda iyi görünmüyor en iyisi eu romda kal ama bl kilidi kapanır döndüğünde haberin olsun
Hocam ben taiwan offical romdayım suan eu ya geçmek istiyorum. Bl kapanır ne demek istediniz anlamadım açarmısınız lütfen

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Bay fahare
Bende vanilla kullanıyorum. Öneririm.
Benimki biraz mecburiyetten cihaz eskidi batarya yok firmanın hiçbiri getirmemiş yazın yurtdışındsb akrabaya getirtcem olmadı cihaz değiştireceğim ama googlesiz olduğu için batarya baya iyi gidiyor eskiye nazaran ve daha hızlı

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Bay fahare
Hocam ben taiwan offical romdayım suan eu ya geçmek istiyorum. Bl kapanır ne demek istediniz anlamadım açarmısınız lütfen
Cihazı sıfır aldığınız hale döner beğenmez iseniz tekrar değişmek için 1 hafta beklemek zorunda kalırsın ona göre rom seç ve kur demek istedim

Zzabuza

80+

Zzabuza

80+
Sıfırdan cihaz alınmış gibi oluyor (maalesef mağdurlarından biride ben oldum 1 hafta beklemek zorunda kaldım)
Ne alaka dostum 2 yıldır xiaomi kullanıyorum hic dediğin gibi bir şey yasamadim. Flash yaparken lock çıkaramıyor musunuz

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Bay fahare
Twrp üzerinden değil cihazın resmi romunu kurmamizdan bahsediyorum

Top Bottom