ufak bir hatada anakart kullanılmaz hale geliyormuş veya yapılan ufak hatalardan dolayı bazı ozellıklerı bozuluyormusRisk neymis
Apple teknisyeni mi söyledi hahahhaufak bir hatada anakart kullanılmaz hale geliyormuş veya yapılan ufak hatalardan dolayı bazı ozellıklerı bozuluyormus
işin ehli birini nasıl bulabilirim işte babamın oglu degıl kımse bu iş hakkında referansları olan bilinen birileri var mıdır acaba?Apple teknisyeni mi söyledi hahahha
Doğru bilen işin ehli bir yere yaptırırsan büyük sorun yaşamazsın
samsungdansa xiaomi daha cok hosuma gidiyor kamerası özellikleBende yd mi 14 ultra çok dikkatini çekiyor ama servet kayıtlı s23 ultra almak daha mantıklı
Direnç yaptırmadan da kullanabilirsin . IMEI attır kullan bence dirençle uğraşma .işin ehli birini nasıl bulabilirim işte babamın oglu degıl kımse bu iş hakkında referansları olan bilinen birileri var mıdır acaba?
usta düzgün yapamazsa çok büyük sorunlar olabilir özellikle çoğu dirençli telefonlarda nfc yokyd xiaomi 14 almayı dusunuyorum direnç işlemi yaptırarak kullanacaktım fakat riskli olduğunu öğrendim sizce 24 25kya tr cihaz almak mı mantıklı yada önerebileceğiniz bu işlemi yapan işin ehli bildiğiniz insanlar varmı?
Çözümü oldukça basit.usta düzgün yapamazsa çok büyük sorunlar olabilir özellikle çoğu dirençli telefonlarda nfc yok
Ceylanpınardan tanıdık abiler var daha önce alışveriş yapmıştım sorun yaşamadım istersen nosunu verebilirim.işin ehli birini nasıl bulabilirim işte babamın oglu degıl kımse bu iş hakkında referansları olan bilinen birileri var mıdır acaba?
Tel güncellenince imei gidiyor hocam.Direnç yaptırmadan da kullanabilirsin . IMEI attır kullan bence dirençle uğraşma .