Xiaomi 14 direnç işlemi

silencer

80+
Reaksiyon skoru
67
yd xiaomi 14 almayı dusunuyorum direnç işlemi yaptırarak kullanacaktım fakat riskli olduğunu öğrendim sizce 24 25kya tr cihaz almak mı mantıklı yada önerebileceğiniz bu işlemi yapan işin ehli bildiğiniz insanlar varmı?

Risk neymis

ufak bir hatada anakart kullanılmaz hale geliyormuş veya yapılan ufak hatalardan dolayı bazı ozellıklerı bozuluyormus
Apple teknisyeni mi söyledi hahahha

Doğru bilen işin ehli bir yere yaptırırsan büyük sorun yaşamazsın

Apple teknisyeni mi söyledi hahahha

Doğru bilen işin ehli bir yere yaptırırsan büyük sorun yaşamazsın
işin ehli birini nasıl bulabilirim işte babamın oglu degıl kımse bu iş hakkında referansları olan bilinen birileri var mıdır acaba?

Bende yd mi 14 ultra çok dikkatini çekiyor ama servet kayıtlı s23 ultra almak daha mantıklı

işin ehli birini nasıl bulabilirim işte babamın oglu degıl kımse bu iş hakkında referansları olan bilinen birileri var mıdır acaba?
Direnç yaptırmadan da kullanabilirsin . IMEI attır kullan bence dirençle uğraşma .

yd xiaomi 14 almayı dusunuyorum direnç işlemi yaptırarak kullanacaktım fakat riskli olduğunu öğrendim sizce 24 25kya tr cihaz almak mı mantıklı yada önerebileceğiniz bu işlemi yapan işin ehli bildiğiniz insanlar varmı?
usta düzgün yapamazsa çok büyük sorunlar olabilir özellikle çoğu dirençli telefonlarda nfc yok

Ceylanpınardan tanıdık abiler var daha önce alışveriş yapmıştım sorun yaşamadım istersen nosunu verebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direnç yaptırmadan da kullanabilirsin . IMEI attır kullan bence dirençle uğraşma .
Tel güncellenince imei gidiyor hocam.

hocam bir direnç kurbanı olarak direnç önermiyorum. 2. el direnç kayıtlı xiaomi 13 ultra aldım ve aldıktan 3 ay sonra falan cihaz sıcakken kapanınca açılmamaya başladı ve birdaha direnç atılmasına rağmen cihaz tamir olmadı maalesef. işin özeti ne kadar işin ehli bir usta yaparsa yapsın direnç işi çok riskli bir iş ve önermiyorum, bunun yerine server kaydı yapabileceğiniz bir cihaz alın.

Geri